Tempus' Alıntı:Benim için günün özeti ve bu organizasyonu yapmaıza değdiğini göstermeye yeten tek fotograf bu
herkese teşekkürler
[attachment=1]
Kürşad ne güzel hayırlı bir iş için yollardasınız kolay gelsin Allah kabul etsin selamlarTempus' Alıntı:Forum'u kullanamadık 2 gün ama bişey değişmedi, yola çıkıyorum riva'da görüşmek üzere.
Tempus' Alıntı:Benim için günün özeti ve bu organizasyonu yapmaıza değdiğini göstermeye yeten tek fotograf bu
herkese teşekkürler
[attachment=1]
size ve katkısı bulunan herkeze bize bu anlamlı günü yaşattıyı için teşekkürler.SEVAL' Alıntı:Herkese merhaba,
Öncelikle Akademi Off Road Kulübüne bize ev sahipliği yapıp kahrımızı çektikleri için çok çok teşekkür ederim.
Katılan ve etkinliği renklendiren tüm arkadaşlarıma, bizi neşeli melodilerle sarmalayan Best Fm' e, gösterileriyle (miniklere diyeceğim ama büyükler daha çok katıldı oyunlara) güne eğlence katan JONG jönglör ekibine, Otizm Platformu ve derneklere çok teşekkür ederim.
Çok keyifli bir etkinlik oldu.
Bir çok arkadaşım daha önce tatmadığı duygularla evlerine döndü.
Etkinlik sırasında hatalarımız olduysa affola.
Otistik birey ailelerinin bir etkinliğe katılması tahmin edildiğinden çok fazla fedakarlık gerektirir.Örneğin bir sürü hazırlıkla Ankara'dan veya başka bir yerden etkinlik alanına gelirsiniz çocuğunuz müzik veya anlayamadığınız bir şey hoşuna gitmez.Kendisini güvende hissettiği eve gidelim diye tutturur,geldikten bir kaç dakika sonra tekrar gerisin geriye dönebilirsiniz. O nedenle bu kadar emek verildi ama yeteri kadar katılım olmadı diye düşünmemek gerek.Ben 10-15 Otizimli birey gördüm.Çok güzel bir şey.Ayrıca katılımcıların Otizim tabirini duyması bile bir kazanım.Basın ve yayında yer verilmesini de dikkate aldığımızda etkinlik amacına ulaşmıştır.Tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.hidoki' Alıntı:Otistik ailelerinin daha fazla ilgi göstermesini isterdik lakin tek bir gülümseme de herşeye değdiğini gösteriyor.. Emeğinize sağlık..