Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 470
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,916
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

İstanbul Yolu E5 den geldiğinizde hiç bir tarafa sapmadan Gençlik Parkına kadar dümdüz geliyorsunuz. Daha sonra sağa girip, Büyük Tiyatro aynı zamanda Opera binası yanından sağa girdiğiniz zaman CSO solda kalıyor, Tren Garı önünden sola dönerek buluşma noktamıza geliyorsunuz..

Otobandan geldiğiniz zaman Otoban çıkışından şehir merkezine girdiğinizde yine E5 devamı olan İstanbul Yolu'na girmiş oluyorsunuz, devamında yukarıda anlattığım yolu izliyorsunuz.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

böyle güzel bi ortamda olmazsam üzülürüm

01- Zerrin Yiğiter
02- Mete Gürel / Osmaniye
03- Yavuz Çelikel Suburban 5 Kişi
04- Mustafa Arslankurt Terios
05- Eren Balaban CJ5
06- Mustafa Tezel Suzuki Vitara
07- Orhan Bıyıklı Defender 110 6 Kişi
08- Cihanülker LC 100 3 KİŞİ
09- Çiğdem (şimdilik) 1 kişi

Bir aksilik çıkmazsa mutlaka orada olacağız :smiley:

01- Zerrin Yiğiter
05- Eren Balaban CJ5
10-Tolga ve Meltem G.Vitara

sizleri canı gönülden kutluyorum. süpersiniz bu projeninde en güzel şekilde üstesinden geleceğinize inanıyorum. orada olmayı çok isterdim ama işlerim dolayısı ile katılamayacağım formdan takip ediyor olacağım sizleri yolunuz açık projeniz hayırlı olsun

01- Zerrin Yiğiter
05- Eren Balaban CJ5
10- Tolga ve Meltem G.Vitara
11- Erhan - Ertan Defender 110 4 Kişi

Adı-Soyadı Araç Aracına alabileceği Misafir Sayısı
brothers' Alıntı:
01- Zerrin Yiğiter
05- Eren Balaban CJ5
10- Tolga ve Meltem G.Vitara
11- Erhan - Ertan Defender 110 4 Kişi

herkese merhaba ..en sağdaki sutunun katılan aractaki kişi sayisi degilde ..Kendi Aracina alabilecegi Misafir sayisi oldugunu hatirlatmak istedim.. son listede başlık kaybolmuş idi ..
Seval hanimin Off Road bolumu altinda actigi yeni konuda soylediği gibi aracina misafir alamasa bile konuya kamuoyu nezdinde gerektiği kadar çok dikkat cekebilmek icin << "Otizm Farkındalık Ayı">> konvoyun olabildiğince büyük olması daha önemli.
Bunları yazarken kendimi hala kesin katılımcı listesine ekleyememiş olmanın burukluğunu hissediyorum.. Umarım gelebileceğim.

İstanbuldan yola cıkacak arkadaşlar varsa konvoy yapabiliriz ,ben 10 nisanda yola çıkmayı düşünüyorum.

Ankara dışından kamplı olarak gelecek olan arkadaşlar için Güvenç Köyü'nün ve Kamp yapılacak alanın Google Earth görüntülerini yarın yükleyeceğim..

11 Nisan üniversite sınavı olduğu gün. Bizim ve bizim gibi sınava girecek çocukları olanların katılmaları mümkün olmayacaktır. Bu tür etkinlikleri düzenlerken, üniv. sınavı, kpss, ve tus gibi ulusal sınav günlerine denk getirmemek, katılımın yüksek olması açısından doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Söylemek istediğim genele yöneliktir. Yoksa bize 4 Nisan veya bir başka tarih uygun diye değil. Aynı şekilde bu seneki Gezenbilir Düzce kamplı buluşması yine üniversite sınavına veya kpss sınavına denk gelebilir. Bunu önceden, takvime bakarak herkesin katılabileceği, önemli organizasyonlarla çakışmayan günlere organize etmek gerekir düşüncesindeyim.

Selamlar,

katılımcıların hangi ilden olduğunu görebilseydik süper olacaktı

Aracında misafir edebileceği kişi sayısı

01- Zerrin Yiğiter/Ankara
03- Yavuz Çelikel/ Ankara Suburban 5 kişi
04- Mustafa Arslankurt/Ankara Terios
05- Eren Balaban /Ankara CJ5
06- Mustafa Tezel /Ankara Suzuki Vitara
07- Orhan Bıyıklı /İstanbul Defender 110 6 kişi
08- Cihanülker /Ankara LC 100 3 kişi
09- Çiğdem /Ankara (şimdilik) 1 kişi
10- Tolga ve Meltem/Ankara G.Vitara
11- Erhan - Ertan/Ankara Defender 110 4 kişi

Onur hayırlı olsun.Umarım geçici değildir.sen etkinliğe katılmıyormusun.

Katılmayı çok istiyorum..!0 Nisan Kamp yerinin detaylarını yazarmısınız arkadaşlar..

aslankurt72' Alıntı:
Onur hayırlı olsun.Umarım geçici değildir.sen etkinliğe katılmıyormusun.

Teşekkürler komutanım.

Şu an için durumum belli değil, o tarihte İstanbul'da olma durumum var, katılmayı çok istiyorum. Umarım ayarlayıp katılabilirim.

Faru Abi, yarın ayrıntılı görüntüleri yükleyeceğimi daha önce de yazmıştım, dikkatten kaçmış olabileceğini düşünerek yeniden hatırlatıyorum. Tüm ayrıntılarıda ekleyeceğim görüntü mesajına..

THE FARUK' Alıntı:
Katılmayı çok istiyorum..!0 Nisan Kamp yerinin detaylarını yazarmısınız arkadaşlar..

ceranus' Alıntı:
Ankara dışından kamplı olarak gelecek olan arkadaşlar için Güvenç Köyü'nün ve Kamp yapılacak alanın Google Earth görüntülerini yarın yükleyeceğim..

istanbuldan,katılan bir ben varmışım üzüleyimmi sevineyimmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri