Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA
Çok eğlenceli dolu dolu 2 gün geçirdik gerçekten de. Offroad adına da son derece faal bir etkinlik oldu.
Hele bugün çocukların mutlu ifadeleri hepimizi çok mutlu etti. Her tarafta gülen yüzler görmek çok keyif vericiydi. Bu etkinliğe ön ayak olan
Seval Duban'a ve Nejla ablaya, ve desteklerini esirgemeyerek ülkenin kuzeyinden güneyine doğusundan batısına her ilden gelen misafirlerimize de
çok teşekkür ederiz. Ayrıca balon pankart şapka gibi malzemeleri bu gezide de ihmal etmeyen düşünceli Faruk Kayhan abimize de
teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sabahın bir vakti tüm insanları bekleyen, telsizden geçtiği anonslarla herkesi biryerde toplayan Ufuk Özkan abime de
ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten çok çalıştı. Daha sonradan katılan ve konvoyun kopmaması için sabırla herkesi bekleyen Yavuz abime de
teşekkür ediyorum. Sayenizde çok eğlenceli, anlamlı ve amacına ulaşan bir etkinliği kazasız belasız ve sorunsuz başarıla tamamladık.
Özellikle Nejla ablayla tanışmak beni çok mutlu etti, az bir sohbetine de dahil olmuş olsam çok eğlenceli bir insandı kendisi
Mustafa Kemal Güner abimiz de, kendisini Karstan beri tam toparlayamadan çok çalıştı ilk gece ve biraz rahatsızlandı, ama aklı bizde kaldı.. Ona da
çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Herkes elinden geldiğince yardım etti, herkes birşeyin ucundan tuttu. Umarım bu tarz etkinlikler sıklaşır.