Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 470
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,830
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Hepiniz hoşgeldiniz. Diğer fotoğraf ve videoları merakla bekliyorum. Kamp ateşinize bayıldım. Çok ihtişamlı görünüyor. Gece ne güzel sohbetler edilmiştir, tahmin etmek güç değil :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

MKG' Alıntı:
Sevigili arkadaşlar ;

Cumartesi akşam son yıllarda hiç yaşamadığım şiddetle baş ağrım tutu ve kamptan ayrılmak zorunda kaldım, sizleri yalnız bıraktığım için gerçekten çok üzgünüm, umarım bir başka etkinlikte bunu affettirim,

gecmis olsun Mustafa abi, onemli olan sagligin. yoksa biz zaten senin muhabbetine doyamayiz.

MKG' Alıntı:
Sevigili arkadaşlar ;

Cumartesi akşam son yıllarda hiç yaşamadığım şiddetle baş ağrım tutu ve kamptan ayrılmak zorunda kaldım, sizleri yalnız bıraktığım için gerçekten çok üzgünüm, umarım bir başka etkinlikte bunu affettirim,
Geçmiş olsun... Cumartesi günüde güzeldi.. mısafirperliğiniz için çok teşekkürler..
selamlar / Ertuğrul

Oncelikle Mustafa abi gecmis olsun. Ve an itibari ile yolculugum basladi trenden canli yayin:smiley:iyi niyetlerini ileten herkese tesekkurler sabah Istanbul sonra Tekirdag ozellikle videolari ekleyecegim ulke ayrimi yapmadan:smiley:

Arkadaşlar çok keyifli ve güzel bir etkinlik oldu.Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler ;)

MKG' Alıntı:
Sevigili arkadaşlar ;

Mustafa abi geçmiş olsun, önemli olan sağlığna kavuşmandır,
tekrar görüşmek üzere çok selamlar.

Etkinliğin görsellerinin paylaşılacağı linki göremiyorum

Çok eğlenceli dolu dolu 2 gün geçirdik gerçekten de. Offroad adına da son derece faal bir etkinlik oldu.

Hele bugün çocukların mutlu ifadeleri hepimizi çok mutlu etti. Her tarafta gülen yüzler görmek çok keyif vericiydi. Bu etkinliğe ön ayak olan

Seval Duban'a ve Nejla ablaya, ve desteklerini esirgemeyerek ülkenin kuzeyinden güneyine doğusundan batısına her ilden gelen misafirlerimize de

çok teşekkür ederiz. Ayrıca balon pankart şapka gibi malzemeleri bu gezide de ihmal etmeyen düşünceli Faruk Kayhan abimize de

teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sabahın bir vakti tüm insanları bekleyen, telsizden geçtiği anonslarla herkesi biryerde toplayan Ufuk Özkan abime de

ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten çok çalıştı. Daha sonradan katılan ve konvoyun kopmaması için sabırla herkesi bekleyen Yavuz abime de

teşekkür ediyorum. Sayenizde çok eğlenceli, anlamlı ve amacına ulaşan bir etkinliği kazasız belasız ve sorunsuz başarıla tamamladık.

Özellikle Nejla ablayla tanışmak beni çok mutlu etti, az bir sohbetine de dahil olmuş olsam çok eğlenceli bir insandı kendisi :smiley:

Mustafa Kemal Güner abimiz de, kendisini Karstan beri tam toparlayamadan çok çalıştı ilk gece ve biraz rahatsızlandı, ama aklı bizde kaldı.. Ona da

çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Herkes elinden geldiğince yardım etti, herkes birşeyin ucundan tuttu. Umarım bu tarz etkinlikler sıklaşır.

çok şükür sevgilim antalyama kavuştum..

Mustafa abicim geçmiş olsun umarım tekrar etmez baş ağrıların..Herkeze sevgiler..

Ankara dışından gelen misafirlerimizin sağlıkla evlerine ulaşma haberlerini almak sevindirici.
Bizleri çok sevindirdiniz, ayaklarınıza sağlık.

THE FARUK' Alıntı:
çok şükür sevgilim antalyama kavuştum..

Mustafa abicim geçmiş olsun umarım tekrar etmez baş ağrıların..Herkeze sevgiler..
Merhaba Faruk abi etkinliğe katılamadım bir şey soracağım siz toyotayı sattınızmı listede gmc denali gördüm senin tek rakibi dağkeçisi olan canavarı izci programlarından ve fotolardan biliyorum sahibindende ilanını görmüştüm.sizinle ilk defa konuşuyorum samimiyetimiz yok ama yaşça büyük olduğunuz için abi demeyi Faruk bey demeye tercih ettim anlayışınıza.iyi akşamlar

hüseyin kardeşim dağ keçisi ile aramızda farklı bir aşk var.. az kalsın ayrılıyorduk ama ömür boyu birlikte kalmaya karar verdik.. :smiley:

Eşim belinden rahatsız olduğu için bu etkinliğe denali ile katıldık.

Sevgiyle kal kardeşim..

Faruk abi ,sorunsuz Antalya na kavuşmana çok sevindim.
Antalyalardan buralara kadar gelip ,organizasyona verdiğin destek ve tatlı sohbetlerin için çok teşekkürler.

Mustafa abi çok geçmiş olsun,son gün seni görememek,bizi çok üzdü,
inşallah kısa zamanda toparlarsın,acısını çıkarırız.

VARHUB' Alıntı:
Evet yine çok güzel geçen bir faaliyeti tamamladık, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ;D . Ama en önemlisi inşallah otistik kardeşlerimiz, aileleri ve İlgi Derneği memnun kalmıştır :D .
Sevgili Gezenbilir Ekibi,
Bizler için çok güzel bir etkinlikti. Kaçıran aileler üzülecekler. Gün sonunda aileler tek tek arayıp çok güzel bir gün geçirdiklerini söylediler. Etkinlik görsellerimizi medyada iyi değerlendirebilirsek otizm farkındalığını arttırmaya katkımız olacaktır. Özellikle kamera çekimlerinin yayınlanmasında ATV için Orhan Bey eşinizin desteğini bekliyoruz. Kanal 8, Haber Türk'ü ve Kanal B ile görüşeceğim. Sabah ve Hürriyet etkinlik metni ve fotoğraf istediler. Ama Ankara basını yerel kalıyor. Ulusal basın ile bağlantı olsa çok yararlı olur.
Sevgili Seval, eksikliğini hissettik. Değerli katkıların için çok teşekkürler. Ayrıca pankart, şapka ve balonlarla günümüzü renklendiren Faruk Kayhan nezdinde uzun yollar aşıp gelerek bizleri mutlu eden hemşehrilerime, İzmir, İstanbul, İzmit, Düzce, Bolu, Kayseri, Konya, tekirdağ ve Ankara ekibine, sevgili Mete'ye, unuttuğum şehir varsa affınıza sığınarak, organizasyonda emeği geçen Zerrin Hanım, Cihan, Ufuk, Yavuz Beylere, çok çok teşekkür ediyorum. Betül seni görmek de çok güzeldi. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle... Teşekkür ve sevgiyle.
Arada bir www.ilgider.org' a bakmanızı rica ederim.

üniversite sınavı magdurları olarak etkinliğe katılamadık
ama anladığım kadarıyla amacına ulaşan güzel bir etkinlik olmuş
heycanla fotoğrafları bekliyoruz....

Anlayışınıza teşekkür ederim Faruk abi anlaşılan Antalya ekibi toyotadan vazgeçemiyor hep toyotacı ve olmaktada haklısınız :smiley:Eşinizide izci programı Antalya buluşmasında izledim toyota hilux ile süperdi.Bu arada eşinizede geçmiş olsun dileklerimle.sizde sevgiyle kalın :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri