Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 470
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,839
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

30% yagmur olasılıgı var, gece en dusuk 3 gunduz en yuksek 16 derece gorunuyor su an...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

THE FARUK' Alıntı:
Sevgili dostum..
Sadece pankart değil. Araçlar için Stıcker.Çocuklar için Şapka ve Balon da yapıldı ..

Faruk Abi, hazırladığınız malzemeler için şimdiden teşekkürler. Bolanların birkaç tanesinin içine mümkünse Antalya havası doldurun getirin. Selamlar.

Yağmur ihtimaline karşı araçlar arasına germek için mümkün olduğu kadar çok (elimizdeki mevcut) tentelerden getirelim.

acemi80' Alıntı:
Yağmur ihtimaline karşı araçlar arasına germek için mümkün olduğu kadar çok (elimizdeki mevcut) tentelerden getirelim.

aynen mete abi ,ben yavuzdan bırandayı getiriyorum ,birde benim açılır kapanır tente, birde arabaya bağlı olan var ,bendekiler bu kadar :D

cihanülker' Alıntı:
aynen mete abi ,ben yavuzdan bırandayı getiriyorum ,birde benim açılır kapanır tente, birde arabaya bağlı olan var ,bendekiler bu kadar :D

abi senin arabayi kars yolunda gordum zaten, seyyar durumcu gibi olmus yanda tente filan ;D bende branda gibi bisey alayim bulursam

Kürşat,bizde yarın bizim yol durumunun ayrıntılarını konuşalım ;)

cihanülker' Alıntı:

Cihan Senin ekipmanı biliyoruz zaten 50-60 kişiyi sıkışmadan barındırabilirsin ;D ;D ;D

seyirci olarak gelmek için yaz mevsimini mi tercih etmeliydim :s

yazın kimsecikler çıkmaz dağa taşa.Aranan şey zaten çamur. ;D ;D

zumrutfiliz' Alıntı:
seyirci olarak gelmek için yaz mevsimini mi tercih etmeliydim :s

Zümrüt hanım off-road çuların en sevdiği hava yağışlı karlı ve çamurlu olandır buradaki endişe çocuklar içindir. ;)

onu biliyorum da,ben de offroadcu değil,offroadcuları seyredecek bir meraklıyım :smiley: Belki ben de bu seyirden sonra offroadculağa bir adım atarım kimbilir :smiley: desem de açıkçası benim gibi fobileri olan biri için zor görünüyo :smiley:

Evet gün yaklaştı geldi

Cumartesi sabahtan kamp alanında olmayı planlıyorum sıcak bir hoşgeldin diyebilmek için bu arada üzerime düşen bir vazife varmı bilmiyorum olsaydı toplantıdan sonra birileri dürterdi beni nasılsa

zumrutfiliz' Alıntı:
onu biliyorum da,ben de offroadcu değil,offroadcuları seyredecek bir meraklıyım :smiley: Belki ben de bu seyirden sonra offroadculağa bir adım atarım kimbilir :smiley: desem de açıkçası benim gibi fobileri olan biri için zor görünüyo :smiley:

Bir zamanlar bende böyle düşünenlerdendim :D

Sonra virüs bulaştı şimdi çamursuz olmaz diyenlerden oldum ;D

zumrutfiliz' Alıntı:

Bu bulusmanin ilk amaci Otistik Cocuklarimiz, offroad ve kamp ise ikinci oncelikli. Tabi bu vesile ile uzun zamandir gormedigimiz dostlarla bulusmakda keyifli. Size seyredeceginiz offroad goruntuleride vermeye calisiriz. :smiley: ama esas off road gormek istiyorsaniz tek amaci off road olan gezilerimiz idealdir.

.com' Alıntı:
Bir zamanlar bende böyle düşünenlerdendim :D

Sonra virüs bulaştı şimdi çamursuz olmaz diyenlerden oldum ;D
Demekkı... benim teknoloji harikasinı ben suya camura sokmam deyişi şakaydı bende ciddi sanıp üzülmüştüm biraz :smiley:

Benim niyetim

Cumartesi sabah erkenden kamp alanına gidip ki muhtemelen Cihan ve Ufuk abi de o saatlerde orada olacaklardır sizlere en azından bir yorgunluk çayı içirtmeye niyetliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR