Tarık bey kardeşim bende sizleri böyle bir iyilik hareketinde bulunup bunları diğer insanlar ile paylaştığınız için kutluyorum,Ayrıca böyle paylaşımların her platforumda paylaşılmasının,duyurulmasının faydasına inandığım için böyle bir katkıda bulunmak istedim.ata036' Alıntı:kemal abi yüreğine ve makinene sağlık teşekkürler
seyyah-34' Alıntı:[attachment=1][attachment=2]
Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesini gerçekleştiren bütün Gezenbilirli arkadaşları böyle bir iyilik hareketi sebebi ile tebrik ediyor,Medya ortamına taşıyan böyle bir etkinliği bütün dünya ile paylaşılmasını sağlayan Yaban Tv'ye ve Okan Tozun bey kardeşimize Ayrıca tüm emek verenleri kutluyorum.
İyilerin sayısı arttığı toplumlarda Sevgi,Saygı,Huzur,Mutluluk,Geçim,Saadet,Birlik,Beraberlik,İnanç,Özgürlük Ve Paylaşımlarında artacağına çoğalacağına ,Ayrıca çok yakın bir zamanda bütün güzelliklerin yakalanacağına,elde edileceğine herkesten en önce inananlardan olmak beni ziyadesi ile mutlu ediyor.THE FARUK' Alıntı:Sevgili kemal abim her zamanki gibi süpersin..
Gezenbilir ailemizin bu sosyal sorumluluk projesinden arkadaşlarımla birlikte alnımızın akıyla çıkmış olmak çok gurur verici..
Böylesi paylaşımınız ailemize çak katkı sağlıcak daha güzel daha faydalı projeler gelişicek diye umuyorum.
Gezenbilir sadece gezen değil toplumsal katılımcılığın tetikleyicisi olucak buna eminim..
Sevgiyle kalın
Sayın nadja bende size onlarca yüklediğiniz Kars resimleri için teşekkürler ediyorum.İşte böyle "Paylaştıkça Artan Tat" 'ı tatlandıran kareler bunlar.nadja' Alıntı:kemal bey teşekkürler,ben izleyememiştim ikinci bölümü görüyorum ki gerek kalmamış
ellerinze sağlık...ayrıca faruk abiye kesinlikle katılıyorum
Sevgili Okancığım bizimki sizin çalışmalarınızın yanında biraz komik kalıyor ama ne yapayımki benimde elim bu kadarına yetişiyor.Görmüyormusunuz Faruk abimizin yüzündeki ayazın kameraya yansımasını. Hepiniz sibirya gibi yerde zor bir göreve asla silinmeyecek imzalar attınız. Kimbilir bu görüntüleri nostalji olarak kimler kimler izleyecek taa yıllarca ve yıllar sonra.diver6' Alıntı:kemal bey elinize sağlık çok hoş olmuş...
selamlar.