Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Yaban Tv'den Resimlerle

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,484
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Yaban Tv'den Resimlerle

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1604201014185.jpg

1604201014186.jpg

1604201014188.jpg

1604201014189.jpg

1604201014190.jpg

Etiketler

[attachment=1][attachment=2]

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesini gerçekleştiren bütün Gezenbilirli arkadaşları böyle bir iyilik hareketi sebebi ile tebrik ediyor,Medya ortamına taşıyan böyle bir etkinliği bütün dünya ile paylaşılmasını sağlayan Yaban Tv'ye ve Okan Tozun bey kardeşimize Ayrıca tüm emek verenleri kutluyorum.

1604201014191.jpg

1604201014199.jpg

ata036' Alıntı:
kemal abi yüreğine ve makinene sağlık teşekkürler
Tarık bey kardeşim bende sizleri böyle bir iyilik hareketinde bulunup bunları diğer insanlar ile paylaştığınız için kutluyorum,Ayrıca böyle paylaşımların her platforumda paylaşılmasının,duyurulmasının faydasına inandığım için böyle bir katkıda bulunmak istedim.
İyikide Faruk abimiz ile uzun gezimizin Antalya durağında tanışmışıkki sizlerden böylece haberimiz oldu.

seyyah-34' Alıntı:
[attachment=1][attachment=2]

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesini gerçekleştiren bütün Gezenbilirli arkadaşları böyle bir iyilik hareketi sebebi ile tebrik ediyor,Medya ortamına taşıyan böyle bir etkinliği bütün dünya ile paylaşılmasını sağlayan Yaban Tv'ye ve Okan Tozun bey kardeşimize Ayrıca tüm emek verenleri kutluyorum.

Sevgili kemal abim her zamanki gibi süpersin..
Gezenbilir ailemizin bu sosyal sorumluluk projesinden arkadaşlarımla birlikte alnımızın akıyla çıkmış olmak çok gurur verici..
Böylesi paylaşımınız ailemize çak katkı sağlıcak daha güzel daha faydalı projeler gelişicek diye umuyorum.
Gezenbilir sadece gezen değil toplumsal katılımcılığın tetikleyicisi olucak buna eminim..
Sevgiyle kalın

THE FARUK' Alıntı:
Sevgili kemal abim her zamanki gibi süpersin..
Gezenbilir ailemizin bu sosyal sorumluluk projesinden arkadaşlarımla birlikte alnımızın akıyla çıkmış olmak çok gurur verici..
Böylesi paylaşımınız ailemize çak katkı sağlıcak daha güzel daha faydalı projeler gelişicek diye umuyorum.
Gezenbilir sadece gezen değil toplumsal katılımcılığın tetikleyicisi olucak buna eminim..
Sevgiyle kalın
İyilerin sayısı arttığı toplumlarda Sevgi,Saygı,Huzur,Mutluluk,Geçim,Saadet,Birlik,Beraberlik,İnanç,Özgürlük Ve Paylaşımlarında artacağına çoğalacağına ,Ayrıca çok yakın bir zamanda bütün güzelliklerin yakalanacağına,elde edileceğine herkesten en önce inananlardan olmak beni ziyadesi ile mutlu ediyor.
Faruk Abimize Saygı ve Sevgileri ile....

kemal bey teşekkürler,ben izleyememiştim ikinci bölümü görüyorum ki gerek kalmamış:smiley:
ellerinze sağlık...ayrıca faruk abiye kesinlikle katılıyorum:smiley:

nadja' Alıntı:
kemal bey teşekkürler,ben izleyememiştim ikinci bölümü görüyorum ki gerek kalmamış:smiley:
ellerinze sağlık...ayrıca faruk abiye kesinlikle katılıyorum:smiley:
Sayın nadja bende size onlarca yüklediğiniz Kars resimleri için teşekkürler ediyorum.İşte böyle "Paylaştıkça Artan Tat" 'ı tatlandıran kareler bunlar.

kemal bey elinize sağlık çok hoş olmuş...

selamlar.

diver6' Alıntı:
kemal bey elinize sağlık çok hoş olmuş...

selamlar.
Sevgili Okancığım bizimki sizin çalışmalarınızın yanında biraz komik kalıyor ama ne yapayımki benimde elim bu kadarına yetişiyor.Görmüyormusunuz Faruk abimizin yüzündeki ayazın kameraya yansımasını. Hepiniz sibirya gibi yerde zor bir göreve asla silinmeyecek imzalar attınız. Kimbilir bu görüntüleri nostalji olarak kimler kimler izleyecek taa yıllarca ve yıllar sonra.
"Hayra vesile olan o hayrı işlemiş gibidir"
Sizinde ellerinize emeklerinize sağlık.
Bendende size selam.
Bu aralar forumlarda haber ver butonunda sıkıntı olduğundan tesadüfen geldimde gördüm mesajınızı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR