euzlu
"YANOFF" KARS...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi
Sevgili Okan Tozun ve İzci ekibi, kim ne derse desin Kars bölümleriniz de ''İzci''nin bundan önceki tüm bölümleri gibi keyifli, kaliteli ve insanı ekrana bağlar derecede etkili olmuş, Kars bölümlerinin kendi içindeki duygusal çekrideğini çok ama çok iyi yakalayıp yansıttığınız da bence ortada, ellerinize sağlık, çalışmalarıızda başarılar diliyorum, umarım zaman-mekan düzleminde yeniden karşılaşırız : )) sizlerle ortak bir şeyler yapabilme ümidi ve saygılarımla...
Yrd.Doç.Dr.Erdoğan UZLU
Kafkas Üniversitesi-Kars
diver6' Alıntı:Arkadaşlar olumlu olumsuz tüm eleştiriler için teşekkür ederim.Yoğun olmamdan dolayı siteye pek giremiyorum. ;D
2 sorun var sanırım.
1.ilk bölüm olmamış falan denmiş,takdir edersinizki yemek yenirken bile önce çorba vs sonra arasıcaklar,sonrada anayemek ve tatlılar yenir. Sanırım demek istediğim anlaşılmıştır.
2.Program sonunda yazılan yazılar(rollcptr)da bizim İzci ekibinin olması gayet doğaldır. Bizim çekirdek ekibimiz olduğundan kesinlikle değişmemektedir. Tüm programlarda bu böyle olmuştur.
Bu hafta kars son bölümü ile ekranda yer alacaktır.Ağırlıklı olarak kars genel ve ANI HARABELERİ olacaktır.
Saygı ve Sevgilerimle,
OKAN TOZUN
Sevgili Okan Tozun ve İzci ekibi, kim ne derse desin Kars bölümleriniz de ''İzci''nin bundan önceki tüm bölümleri gibi keyifli, kaliteli ve insanı ekrana bağlar derecede etkili olmuş, Kars bölümlerinin kendi içindeki duygusal çekrideğini çok ama çok iyi yakalayıp yansıttığınız da bence ortada, ellerinize sağlık, çalışmalarıızda başarılar diliyorum, umarım zaman-mekan düzleminde yeniden karşılaşırız : )) sizlerle ortak bir şeyler yapabilme ümidi ve saygılarımla...
Yrd.Doç.Dr.Erdoğan UZLU
Kafkas Üniversitesi-Kars