Merhaba Ahmet bey,
Serhat şehrimiz Kars ta yollar daki yaşadıklarınız çok güzel,Fakat sizler bu güzelliklere en güzelini eklediniz çocukları sevindirdiniz onlara hediyeler verdiniz.
Birçift gözün gülmesini görmek varya....hele çocuk veya yaşlı gözüyse o mutluluk ifadesi anlatılmaz ancak yaşanır.Sizler ülkemizi yönetenlerin yapması gerekenleri yaptınız.Sizler geri kalmış değil bu güne kadar ülkemizi yöneten siyasi iktidarlar tarafından geri bırakılmış bölgemizin çocuklarını sevindirdiniz.
Parasız eğitim diyenlerin dayak yedikleri ülkemizde parasız eğitimden faydalanan yokmu?Var tabiki onlar ABD ve İngiltere gibi ülkelerde babalarının hatırlı dostları tarafından okutuluyor.Yani parasız eğitim alıyor.İşte o parasız eğitim şartı sizlerin hediyeler verirken sevgiyle pırıl pırıl gözleri parlayanlara da verilse neler olur?Sadece seçim zamanı bizleri hatırlayanlar bunları zaten düşünmez.Onların tek derdi benden sonra yönetime benim çocuğum gelsin.
Ahmet bey yaptıklarınız için hainizi avuçlarım patlayana kadar alkışlıyorum,önünüzde saygıyla eğiliyorum.
Kalın sağlıcakla.