Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,332
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

cidowsky' Alıntı:
şimdi efe abi aslında ben bi mesajı iki kere yolladım "neden bu mesajı silemiyoruz" mesajımın hemen üstündeki mesajımı yani. 2 kere yollamışım sonra silemediğim için bu mesajımı "neden mesajları silemiyoruz" olarak değiştirdim. ;D

efe abi bu arada senin bu foton aladağlardamı çekildi

Evet. Hemen hemen aynı yerde çekildi. Ben sileyim mi mesajlarını?

Etiketler

bi tek siz silebiliyorsunuz anlaşılan moderatör arkadaşlar ben sana sölerim sen silersin bundan sonra o zaman efe abi.

aladağlara bi kere gittim ama her dağ yüzeyi hemen ben aladağlarım diye belli ediyo tanıtıyo kendini oranın havasını soluyan gören unutamıyo demekki :D

Slm gezen bilir ekibi.Şu yukarıda ki en son fotoğraftaki kavanozlarda ne vardı?Ayçanın neden kamptan ayrılmadığı belli oldu etleri götürmüş o benim hayalimdi mangalda et.Ayça geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kardeşine.Çiğdem kaos yaratma neyi sileceksin anlamadım.Sizleri uçan bilir (take of)da görmeyi isterim.Gezen bilir de uçan bilmez mi:smiley:))Zerrin acil çözümlerin ve ısınma yöntemlerine bayıldım.Sizleri bir daha görmek isteriz başka zirvelerde inşallah.Rehberi ben ayarlarım o kolay arkadaşlar.Azize...saygılar sevgiler...

Zerrin, Azize geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkürler
Merak etme Azize. Uçanbilir de, dalanbilir de aklına gelen bilirlerin hepsi oluruz

Her zamanki gibi güzel bir etkinlik ve kamp olmuş...Rahatsızlığım nedeniyle gelemediğim ama daha önce 2 günlüğüne gelip aklımın ve kalbimin kaldığı Aladağlar'I fotolarınızla yeniden yaşadım.Süper bir görsel şölen olmuş..

oooo azizim azizem hoşgeldin yaaaaaa ne bu hoş süpriz tabiki uçanda bilir kaçanda bilir ;D bizde seni görmek isteriz tekrar zaten temmuz planımız var seninle ;D

Azize, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, uçanbilr, ısınanbilir, bekleyenbilir ;D ;D ;D

Seni tanıdığıma sevindim, en kısa zamanda yeniden birlikte olmak dileğiyle, her zaman yeni buluşlara birlikte imza atarız ;) sevgiler canım..

pyskhe77' Alıntı:
Selam gezen bilir ekibi.Şu yukarıda ki en son fotoğraftaki kavanozlarda ne vardı?Ayçanın neden kamptan ayrılmadığı belli oldu etleri götürmüş o benim hayalimdi mangalda et.Ayça geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kardeşine.Çiğdem kaos yaratma neyi sileceksin anlamadım.Sizleri uçan bilir (take of)da görmeyi isterim.Gezen bilir de uçan bilmez mi:smiley:))Zerrin acil çözümlerin ve ısınma yöntemlerine bayıldım.Sizleri bir daha görmek isteriz başka zirvelerde inşallah.Rehberi ben ayarlarım o kolay arkadaşlar.Azize...saygılar sevgiler...

İşte size bir video daha. Video çekmek bizim işimiz 8)

http://www.dailymotion.com/video/xfs38i_emli-vadisi_sport

Ben de fotoğraflara başlayayım :smiley:

DSC03716.jpg

DSC03718.jpg

DSC03731.jpg

DSC03733.jpg

DSC03735.jpg

Sabah Aladağları tüm heybetiyle karşımızda gördüğümüzde hepimizde çok heyecanlanmıştık..

Zerrin,

Fotoğraflara bakınca oraları hemen özlediğimi farkettim. Yine gitsek hafta sonu falan. ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR