Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sukuşu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,217
Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008)

DSC_0505.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008)

Diyorum diyorum bir daha demekten kendimi alamıyorum.. İnanılmaz hoş, keyif verici kareler koymuşsun yine sevgili Sukuşu.. Eline,gözüne,ayaklarına sağlık..Hepsi birbirinden güzel resimler ama "Gelincik tarlalı" olana bayıldım!:smiley:

Berk ellerine sağlık çok güzel kareler. Sende daha çok vardır bunlardan eminim . Yok da diyemezsin çekerken gördüm :D :D :D Devamını bekliyoruz :smiley:

Teşekkür ederim Ayşecim. Sana gel dedim şimdi böyle uzaktan iç geçirirsin işte

Çok güzel kareler yaw bunlar , ellerine sağlık Ayçacım, ellerine sağlık Berkcim :smiley:

Ama hepsi bu kadar değil heralde devamını bekliyoruz :smiley:

Bu arada ben ancak bir kaç gün sonra yükleme yapabileceğim, üzgünüm .

Sukuşu' Alıntı:
Berk ellerine sağlık çok güzel kareler. Sende daha çok vardır bunlardan eminim . Yok da diyemezsin çekerken gördüm :D :D :D Devamını bekliyoruz :smiley:

çok teşekkürler güzel yorumun için Ayça. olmazmı daha çok var... valla farkında olmadan en az 800 kere basmışım deklanşöre :D
siz düşünün artık gerisini, daha henüz 30 tanesini falan gönderebildim :smiley:

Bu yıl her ay en az bir haftasonumu farklı bir yerde seninle geçirmek niyetindeyim..

Uzanmışım gelincik tarlasına Ayça benim fotoğrafları çekiyor..Değmesin kimse keyfime:smiley:

ceranus' Alıntı:
Çok güzel kareler yaw bunlar , ellerine sağlık Ayçacım, ellerine sağlık Berkcim :smiley:

Ama hepsi bu kadar değil heralde devamını bekliyoruz :smiley:

Bu arada ben ancak bir kaç gün sonra yükleme yapabileceğim, üzgünüm .

çok teşekkürler Zerrincim :smiley: devamı gelecek tabi..
tekrarlıyorum; hem sizleri tanımanın mutluluğu, hem fotoğraf adına çok verimli geçmesi, hemde gezdiğimiz yerlerin önemi açısından
unutulmaz bir gezi oldu benim için...

Sizler kadar profosyonel olmasada, bunlarda benim çektiğim kareler :smiley:

DSC00976.jpg

DSC00977.jpg

DSC00978.jpg

DSC00980.jpg

DSC00981.jpg

DSC00983.jpg

DSC00984.jpg

DSC00988.jpg

DSC00989.jpg

DSC00991.jpg

DSC01015.jpg

DSC01016.jpg

DSC01068.jpg

DSC01069.jpg

DSC01070.jpg

DSC01079.jpg

DSC01119.jpg

DSC01125.jpg

DSC01126.jpg

DSC01127.jpg

Gayet güzel resimler.. Ellerinize sağlık hepinizin..zorla neden götürmedin beni Ayça.

Gelincik tarlası beynıme çakıldı resmen..:(

Fotoğraflar için tüm arkadaşlara teşekkürler.
Dahasını bekliyoruz.

Koza,Funda,Nesur,Nilsun,Ufuk nerdesiniz arkadaşlar .......
Bu fotoğrafları kendinize saklamaya hiç hakkınız yok ;D ;D
Daha geceden bir kare bile görmedik .
Farkındaysanız hiç Sedat demiyorum :D :D :D Çünküüüüü biliyorum

Ben daha önce gezdiğim için açıkçası çok fazla fotoğraf çekmedim .

Gündüz kareleri böyleyse gece kareleri nasıldır acaba?

Sonuçta herkesin bir bakış açısı var. Önemli olan da bu.
Teşekkürler. Sizin de Havva'nın da ellerine sağlık.

ayıklama yapıyorum, ekleyeceğim valla billa ;D

Teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık harikalar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.