Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lucky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,090

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010)

keyifli bir yürüyüş olmuş. Resimler bunu anlatıyor zaten. Paylaşım için teşekkürler

Keyifli bir geziydi...

IMG_2072.jpg

IMG_2073.jpg

IMG_2076.jpg

IMG_2077.jpg

IMG_2078.jpg

ne güzel bir gezi olmuş, resimler de mükemmel..

Geç olsada etkinliğe katılabilmek güzeldi..
Ancak kaçırdıklarımızı resimlerden gayet güzel anlamış oldum...
Festivalde görüşebilmek ümidiyle arkadaşlar..
Resimler adına da ayrıca teşekkürler..
Karadeniz Ereğliden herkese kucak dolusu sevgilerimle..
Murat AYRAL

güzel ve keyifli bir gezi olmuş.orada olmayı çok isterdim.paylaşım için teşekkürler.ama bu kadar kalabalıktan daha çok foto gelir diye düşünüyorum :smiley:

Onca yağmura rağmen, son derece güzel ve keyifli bir gezi oldu. Tersine dere yürüyüşü ilk defa katılan arkadaşlarımız tarafından son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirildi, katılan herkesi kutluyorum. Bende ki fotoğrafları en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.

Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve düzenleyen arkadaşlarımıza ve katılan tüm Gezenbilir ekibine teşekkürler ediyorum.
Festivalimizde yeniden hep birlikte olabilmek dileğiyle hepinize sevgiler.

Zerrin Yiğiter

Teşekkürler Ali Bey video için,emek vermişsiniz ellerinize sağlık :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

gerçekten mikemmel fotolar Ankara grubuna ayrıyetten çok teşekkürler çocuklar taa

kalktılar bi gün içinde 700km yaptılar helal olsunlar valla ellerinden öpüyorum .

Yaa arkadaşlar fotolar bu kadarmı herkesın ellinde bi fotoğraf makinası vardı hani bu kadarmı acaba

maş1.jpg

maş2.jpg

maş3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR