KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kemerburgaz'da Off-Road 'a Gidiyoruz (10 ekim 2010)
tavsiyeleri dinlemeye çalışıyorum
çoçuk koltuğu özel kenar kafalığı da var. Aracımız Nissan Terrano II 2.7 TDI. ısıtmada şimdiye kadar sıkıntı hiç yaşamadım ama tekrarlıyorum, tavsiyelere göre çok yemezse yoldan dönerim artık.
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road'a Gidiyor! (10 Ekim 2010)
Arkadaşlar sizlere iyi eğlenceler inanıyorumki çok güzel bir gezi olacağına fakat bizim bu pazar parkuru hazırlamamız lazım bizde batacaz çıkacaz gerçeği fakat oyunlara 2 hafta kaldı inşallah birdahaki gezinize Beyoff olarak katılacağız.
Arabayla girdiginiz yerden arabayla cikacaginiza bu kadar eminsiniz yani. Hocam arabanin cami bile kirilsa! baskasinin kullandigi arabaya mi emanet edeceksin? Piknige gitmiyoruz.
zafertogay' Alıntı:
Arkadaşlar sizlere iyi eğlenceler inanıyorumki çok güzel bir gezi olacağına fakat bizim bu pazar parkuru hazırlamamız lazım bizde batacaz çıkacaz gerçeği fakat oyunlara 2 hafta kaldı inşallah birdahaki gezinize Beyoff olarak katılacağız.
msenol' Alıntı:
Arabayla girdiginiz yerden arabayla cikacaginiza bu kadar eminsiniz yani. Hocam arabanin cami bile kirilsa! baskasinin kullandigi arabaya mi emanet edeceksin? Piknige gitmiyoruz.
Aynı yerde arka camım kırıldı. Hiç kimseye, hiç kimseyi emanet etmedik.Başımızın çaresine baktık. Yüne bakarız. Girdiğim yerden çıkarmıyım bilemyorum. Amaç ta batıp çıkmak değil mi?
10 ekim 2010 tarihinde Kemerburgaz Belgrad Ormanı bölgesine yapacağımız geziye tüm 4x4 leri bekleriz.
Arazi yapısı itibarıyla standart araçlara sıkıntı yaratabilir.Gelmek isteyen arkadaşları aracında yeri olanlara dağıtabiliriz.
Katılımcı arkadaşların araçlarında mt lastik olması , strap ve Ukilit bulundurulması rica olunur.