Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,977
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Merhaba Arkadaşlar ,

29 -31 Ekim 2010 tarihleri için hava durumu tahmini.

[attachment=1]

29 - 31 Ekim Edremit Hava Durumu.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

hava izin verecek gibi... hayli guzel gorunuyor...

Aynen.
Hava biraz serin olacak ama yağmur olmaması güzel ve eğlenceli bir etkinlik düzenlememize olanak sağlayacak.
Dünkü yürüyüşümüz gibi :smiley:

Dikkat ,

Buluşmak Noktası Değişikliği.

TezzMertek' Alıntı:
Gezenbilir Kaz Dağları Kamplı Gezisi (29 - 31 Ekim 2010)

Merhaba Arkadaşlar ,

17 - 19 Mayıs 2008, 02 - 05 Ekim 2008 ,10 - 14 Aralık 2008 ve 16 - 19 Mayıs 2009 Tarihleri arasında 4 kez düzenlemiş olduğumuz Kaz Dağları Kamplı Trekking Etkinliğimizi Ekim ayı sonunda bir daha tekrarlıyoruz.

2.Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağlarında Kamp - Trekking ve Ateşbaşı Muhabbet

Hareket Tarihi : 29 Ekim 2010 - Cuma

İzmir İçin Hareket Yeri & Buluşma Noktası : Ulukent - Shell Benzin İstasyonuna gelmeden 200 metre önce DİASA SÜPERMARKET yanında ki KARADENİZ KAHVALTI SALONU Önünde buluşuyoruz.

Buluşma Saati : 09:30

Diğer Kentlerden gelecek arkadaşlar için Buluşma Noktamız ;

Edremit - Zeytinli Beldesi - Saat 13:00 ,

Aynı gün en geç 16:00 de kamp atmış olacağız.

29 - 31 Ekim 2010
Kaz Dağları Çadırlı Kamp ve Trekking Etkinliği Katılımcı Listesi

01- TezzMertek - Murat ÖZ - İzmir
02- ozhtc35 - - Hatice ÖZ - İzmir
03- matiate - - Ömer Adil KUTLU - İzmir
04- NEHİR - - Asiye DEĞİRMENCİ - Denizli
05-
06-

İzmir İçin İrtibat Numaraları:

Ömer Adil KUTLU - 0.506.332.16.94

Not: İstanbul'dan kendi özel araçları ile gelecek arkadaşlar ile Edremit - Zeytinli Beldesi Atatürk Meydanında (? - Adı bu olmayabilir) buluşacağız. Saat: 13:00

Az evvel DMİ'nin sitesinden 5 günlük tahmine baktığımda 28 Ekim'de Çanakkale'nin yağışlı, 29 Ekim'de ise yurt geneline inat bulutlu olduğunu gördüm ;)

Bu zamanlarda havanın ne olacağı belli olmaz ama şu anki duruma göre yağsa da uzun sürmez diye düşünüyorum.

Kısa süreli yağmur da sıkıntı vermekten ziyade, çadırlarımıza çekilip huzurlu vakit geçirmemize vesile olur :smiley:

Aynen Aras bey katılıyorum size.
Okey takımı da getirsek mi.?
:smiley:

29 - 31 Ekim 2010

05- Legolas - - Murat SANCAK- İzmir + 3 (Eşim ve 2 kızımla)
06-

Toplam Kişi Sayısı = 8

Okey, tavla iyi olur ;)

29 Ekim'de ben ve eşim, küçük kızları olan arkadaşlarımızla Kaz Dağları'nda kamp konusunda sözleşmiştik. Ancak Gezenbilir ekibine katılma konusunda karar almadığımız için kesin geleceğiz diyemiyorum. Yine de %90 geleceğiz diyebilirim, bu durumda listeye 4 yetişkin + 1 çocuk daha ekleyebilirsiniz :smiley:

29 - 31 Ekim 2010

05- Legolas - - Murat SANCAK- İzmir + 3 (Eşim ve 2 kızımla)
06- rahan35 - Aras SOYCANER - İzmir + 4
07-

Toplam Kişi Sayısı = 13

birde hava durumu güncellemesi yapalım;
çarşamba ve perşembe günü yağacak yağmur kararınızın değişmesine sebep olmasın çünkü cuma günü yağmur riski görünmüyor :D
güzel bir kamp olur umarım..
takiptekilerde kıskansın :D ;D

Edremit için hava durumu link;

http://www.accuweather.com/en-gb/tr/balikesir/edremit/forecast.aspx

Akçay için Hava durumu link;

http://www.accuweather.com/en-gb/tr/balikesir/akcay/forecast.aspx

Eşlik edecek kişi sayısı artmaya başladı.Huzurlu ve mutlu bir kamp etkinliği olacak inşallah :smiley:
Bu arada iki kişilik yer aranıyor moderatörün dikkatine ;D

Bilmem ki Ömer.
Arabası ve zamanı uygun olan birileri lazım.

Aklında olsun diye söyledim :smiley:

ben de gelmek istiyorum, aklınızda olsun! araba bulamazsak otobüsle de gelinebilir değil mi? akçaydan zeytinli'ye araç vardır herhalde.

Sırma ,
Zeytinliden kampa.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri