ata036
Zirve
Ynt: Gezenbilir Kanal B "Biz Bize" Programına Konuk Oluyor (15 Nisan 2010)
programın tekrarı varmıdır acaba gün içinde
programın tekrarı varmıdır acaba gün içinde
ata036' Alıntı:programın tekrarı varmıdır acaba gün içinde
evet siteyi inceledim programın arşiv bölümü var bir kaç gün içinde eklerler diye düşünüyorum takip edip izleyemeyen arkadaşlar için link vereceğim buradancihanülker' Alıntı:tarıkçım yok galiba ama televizyon kanalının internet sitesinden ,2-3 gün içinde izleyebileceksinzi
ata036' Alıntı:evet siteyi inceledim programın arşiv bölümü var bir kaç gün içinde eklerler diye düşünüyorum takip edip izleyemeyen arkadaşlar için link vereceğim buradan
Zerrin hanım bende sizlere Gezenbilirimizi en güzel şekilde anlatıp Gezenbilir.com'un bütün insanları kucakladığını vurgulamanız ile beni çok duygulandırdığınız için çok çok teşekkürler ediyorum.Ayrıca botlarınızı ben değil Kanal B görüntüledi.ceranus' Alıntı:Kemal Abi, fotoğraflar için çok teşekkürler ediyoruz, botlarımıda çekmişsiniz Diğer fotoğrafları yüklemek için bize sormanıza gerek bile yok hadi bekliyoruz devamını.
Ayrıca 1-2 gün içinde Kanal B Biz Bize programının arşivine tüm yayın yüklenecek, hepimiz istediğimiz zaman yeniden izleyebileceğiz