Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,974
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Gezenbilir İzmir olarak 7 - 9 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz kamplı etkinliklerimize devam ediyoruz.

Bu sefer kampımızı Urla Barbaros köy yakınlarında ki ormanlık alanda atacağız.

Ulaşımımızı ise İzmir Üçkuyular Semt Garajından 08 - 10 - 12 - 14 - 16 - 18 Saatlerin de kalkan ILDIRI Dolmuşları ile sağlayacağız.

Barbaros Köy Kavşağında inerek 45-50 dakikalık bir yürüyüşten sonra kamp alanına ulaşcağız.

Full Malzemeli çanta ile yürüyüş yapabilecek kondüsyona ve deneyime sahip arkadaşlarımızı 03 Aralık 2011 - Cumartesi günü saat 09:30'da

Üçkuyular (F.Altay) Meydanı Otobüs durakları önünde bekliyor olacağız.

Kamp Yerimizden;
[attachment=1]

Tatil-Atilla020.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)

Kamp alanından görüntüler;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Tatil-Atilla046.jpg

Tatil-Atilla048.jpg

Tatil-Atilla019.jpg

Tatil-Atilla022.jpg

Tatil-Atilla040.jpg

Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)

Su var. Ekmek sorun. :(

Barbaros köyde ekmek fırını yok. Uzunkuyu da fırın ve bakkallar var ama onlarda kamp yerine uzak.
Mecburen sırt çantasına atacağız ekmekleri

Ekmek dedin de hani mini ekmeklerimiz ne oldu bayramda.?
Sanırım bulamadın 2. günü

Bayram boyunca çıkarmıyolarmış. Getiremedim o yüzden.

Bu kampa kısmetse :smiley:

Ekmek dedinde:D kamp menüsünü yapsakmı ;D

Ben Bursa'ya gidip geleyim hele.
:smiley:

Atilla ağabey ile de haberleşmek lazım kamp için. Hava da bozmaz inşallah.

Bursa mevzusuna hiç girmeyelim, çok fena içimde kaldı...

Hava durumu için, Mikâil'e Zeus'a Meteorolojiye,weather.com'a... artık kim yüzümüze gülerse :D

Bursa için kamil koç kullansana.

gidiş senden. dönüş sadece 1 lira

Uygun sayılır.
:smiley:

Kipada kumru ekmekleri satılıyor. 4 adet 2,1 lira idi sanırım. Gramajıda hayli güzeldi.
Bursa nevalesi oldu bana.

selam arkadaşlar yeni üye sayılırım. İzin işini çözebilirsem bende katılmak istiyorum.. bilgi alabileceğim bi arkadaş numara verebilirmi acaba kocaelinden geleceğim de :eek:

veya ben numaramı vereyim 0 530 697 74 67

Ne tür bilgi.??

Sadece bu etkinlik için Kocaelinden mi geleceksiniz.?
Dönüşü yapmanız epey zor olacak.

Kamp aşkı bu Murat yol dinlermi :D
Ama yinede bi düşünün derimi. Yanlış anlaşılmasın bu söylediğimde, gerekirse yardımcı bile oluruz...

Arkadaşımızın aracı varmış diğer mesajlarına göre.

arkadaşlar arabam var da otobüsle gelmeyi düşünüyorum. iznin işini rapor alarak hallettim gibi bişey. mesafe önemli değil zor olan daha güzeldir. eee yardımcı olacakmısınız bana ::smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri