Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,718
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

yağmur nedeniyle fotoğraf makinesi bozulacak diye tırstık,
bu tırsma sırasında telefonu kaybediyorduk az kalsın...
poşetinden sıyrılıp çıkan cep telefonumun durumunu yürüyüşteki arkadaşlarım hatırlarsınız...
eve gider gitmez telefonun kapağını çıkartıp, biraz havalandırdıktan sonra bir bardağa koyup
o bardağı da tepeleme pirinçle doldurdum...
nemi pirinç çekti, telefonda sorun yok :smiley:
aklınızda olsun, tamirciye gitmeden telefonun nemini pirincin çekmesine izin verin önce ;)

DSCN0075.jpg

DSCN0078.jpg

DSCN0081.jpg

DSCN0085.jpg

DSCN0087.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

bunlar da inişin son bölümünden kareler...

DSCN0088.jpg

DSCN0089.jpg

DSCN0091.jpg

DSCN0092.jpg

Sağlam ıslandık iyi ıslandık :smiley:
İyiki ıslandık ;D
Islanmak güzeldir ;D (Bu sloganın patenti Onkan kardeşime ait bilginize) :D

he he ;

" Islanmak Güzeldir."

Arkadaşlar, Pazar günü yürüyüş esnasında göstermiş olduğunuz ilgi ve yardımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim.Özelllikle yağmurluğunu benimde paylaşan Murat Bey'e ayrı bir teşekkürü bir borç bilirim.Şanssızlığım ilk yürüyüşümün zor bir parkur olması idi. Kondüsyonsuz olarak, oldukca dik bir patikada, taşlık bir zemin üzerinde intikal etmek beni bayağı zorladı. Sizlerin beni beklemek adına sık sık molalar vermeniz, bu esnada yağmur altında terinizin soğumaması için geri dönme kararı kaldım.Beraber başladığız yürüyüşü beraber bitirmeyi çok isterdim, bunun için üzgün olduğumu belirtmeki isterim.Umarım bundan sonraki yürüyüşlerde yavaş yavaş kondiyon toplar ve yürüyüşleri beraber bitirmenin mutluluğunu paylaşırız; Saygılar.

matiate' Alıntı:
Sağlam ıslandık iyi ıslandık :smiley:
İyiki ıslandık ;D
Islanmak güzeldir ;D (Bu sloganın patenti Onkan kardeşime ait bilginize) :D

yaşanan olaylara ve bulunulan mekanlara göre özenle slogan bulunur :D
patenti bana verdiğin için teşekkür Ömer abim :smiley:

Kışgüneşi35' Alıntı:
Arkadaşlar, Pazar günü yürüyüş esnasında göstermiş olduğunuz ilgi ve yardımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim.Özelllikle yağmurluğunu benimde paylaşan Murat Bey'e ayrı bir teşekkürü bir borç bilirim.Şanssızlığım ilk yürüyüşümün zor bir parkur olması idi. Kondüsyonsuz olarak, oldukca dik bir patikada, taşlık bir zemin üzerinde intikal etmek beni bayağı zorladı. Sizlerin beni beklemek adına sık sık molalar vermeniz, bu esnada yağmur altında terinizin soğumaması için geri dönme kararı kaldım.Beraber başladığız yürüyüşü beraber bitirmeyi çok isterdim, bunun için üzgün olduğumu belirtmeki isterim.Umarım bundan sonraki yürüyüşlerde yavaş yavaş kondiyon toplar ve yürüyüşleri beraber bitirmenin mutluluğunu paylaşırız; Saygılar.

Yılmaz bey, merak etmeyin yavaş yavaş kondisyonunuzu toparlarsınız...
kendinizi fazla zorlamadan yavaş yavaş...
bulunduğunuz ortamlarda da düz tempolu yürüyşler faydalı olacaktır kesin...
katılımınız için teşekkür ederim tüm yürüyüş arkadaşlarım adına...
sonraki maceralarımızda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın ;)

:D cok guzel bır yuruyus olmus , pardon ıslak diyecektim , ama yeni felsefemizle ikisde aynı sey (Islanmak güzeldir) ;D , eşşek gibi taşırım kral gibi yaşarım.. felsefeside guzel uygulanmıs cok felsefik bir yuruyus olmus... ayrıca onkan abımızın pirinc le nem alma olayınıda ilk defa duydum :D ben sac kurutmayla yapıyordum onu... daha hızlı oluyor sankı :eek:

Musty35' Alıntı:
:D cok guzel bır yuruyus olmus , pardon ıslak diyecektim , ama yeni felsefemizle ikisde aynı sey (Islanmak güzeldir) ;D , eşşek gibi taşırım kral gibi yaşarım.. felsefeside guzel uygulanmıs cok felsefik bir yuruyus olmus... ayrıca onkan abımızın pirinc le nem alma olayınıda ilk defa duydum :D ben sac kurutmayla yapıyordum onu... daha hızlı oluyor sankı :eek:

plastik aksamların ani ısı ile kurutulması bazen iyi olmayabilir mustafacım...
yine de aklında bulunsun...
bir arkadaşım laptounun klavye tuşlarını eritti maalesef kurutma makinesiyle :S

ortonkan' Alıntı:
yaşanan olaylara ve bulunulan mekanlara göre özenle slogan bulunur :D
patenti bana verdiğin için teşekkür Ömer abim :smiley:
Sloganı sen buldun kardeşim :smiley: Hak sahibine verilir :smiley:

Musty35' Alıntı:
ayrıca onkan abımızın pirinc le nem alma olayınıda ilk defa duydum :D ben sac kurutmayla yapıyordum onu... daha hızlı oluyor sankı :eek:

;D
Yeni duymuş.
Sen Tamir Servisinde çalışmıyor muydun.?
Elektrik sizin evde bedava sanırım.

ne tamir servisi ya ;D servis mervisyok ama..uzaktan tutuyorum sac kurutma makınasını, zararsız kurutma sağlıyorum.. maksat pirinçler ziyan olmasın :D

Gezide zorda olsa çektiğim ama bulanık çıkan bir kaç fotoğrafı yükleyeyim dedim :smiley:

P2075105.jpg

P2075107.jpg

P2075109.jpg

P2075110.jpg

P2075111.jpg

Arkadaşlar çok zorlu bir günde tüm koşulları zorlayarak güzel bir yürüyüş yapmışsınız. Teşekkürler.

matiate' Alıntı:
Gezide zorda olsa çektiğim ama bulanık çıkan bir kaç fotoğrafı yükleyeyim dedim :smiley:

fotoğraflar için teşekkür matiate :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR