Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,624
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)

Murat bey yazınız beni motife etti. teşekkür ederim. Ömer beyinde sözünü ettiği tilkiyi gurubun zirveye çıkarken onları beklemekte olduğum zirvenin eteklerinde karşı tepenin yamacında gördüm. buralar benim der gibi bir bir poz verip kayboldu. salıcakla kalın.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)

TezzMertek' Alıntı:
Yukarı Kızılca'da hava nasıldı Yılmaz Hocam.
;D
Bizim belediye tören düzenledi, güzeldi. Daha sonra Artvinliler'le ve diğer gruplarla beraber yürüdük (Zirve, Doruk, vb.) Yolda endurocular katıldı bir ara. Valla daha cazip geldi tören ve yürüyüş bu hafta. Oraya katıldım. Sizin yürüyüş de güzel geçmiş. Ama eskisi kadar fotograf çekmiyorsun anlaşılan.

Bir gün öncesinden bizim evin balkonundan günbatımını sizlerle paylaşarak yürüyüş fotoğraflarını yükleyeceğim arkadaşlar :smiley:

PB042978.jpg

Fotoğrafları izlerken keyif almanızı diliyorum :smiley:

PB082989.jpg

PB082992.jpg

PB082994.jpg

PB082988.jpg

PB082993.jpg

Hava güzeldi

PB082995.jpg

PB082997.jpg

PB082999.jpg

PB083003.jpg

PB083006.jpg

Sisler içinde görünen fotoğrafları çekerken yağmur şiddetini arttırmaya başlamıştı.Daha sonra fotoğraf çekemedim...
Hoş bir ara kahveye yürüyüş biterken girdiğimizdeki halimizi çekeyim dedim :D
Sucuk gibiydik resmen :smiley:

omer abicim cok teşşkkurler...yalnız sende daha fazla resim olması gerekıyo bak ben yukleyecem bendekılerıde:D sende biraz daha yukle:D :p wardır emınım fazlası...video falanda var atabılırsem onu da atıcam

Musty35' Alıntı:
omer abicim cok teşşkkurler...yalnız sende daha fazla resim olması gerekıyo bak ben yukleyecem bendekılerıde:D sende biraz daha yukle:D :p wardır emınım fazlası...video falanda var atabılırsem onu da atıcam
her fotoğrafı yüklemeye kalkarsak forum göçer :smiley:

abdurrahman abi benı dovcekmısın gıbı bkmısın :D
08112009%28004%29.jpg
08112009%28006%29.jpg
08112009%28007%29.jpg
yusuf paylaşamayacağı fotoğrafları çekerken :D
08112009%28008%29.jpg
08112009%28015%29.jpg
abdurra... bey
08112009%28023%29.jpg
abdur... bey 2 ( sisler içinde)
08112009%28028%29.jpg
ve....cok saygı değer omer abimiz..
08112009%28030%29.jpg
sisler için de Ömer abi...
08112009%28036%29.jpg

benden fotograflar bu kadar malum ceptelefonuyla bunada şukur...yusuf anladın sen..

mustaf'cım Hastalanmışsın çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. fotağraftaki bakışımı bende beğenmedim ama dediğin şeyi hiç düşünmediğimi söyleyebilirim. yorğunluktandır sanırım. tekrar görüşmek ümüdiyle hoşçakal. ::smiley:

Ömer ve Mustafa ,
Fotoğraf paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

Sokak arasında ki tekneye dayanarak poz verirken arkamızda ki yaşlı dedenin hali ne öyle.
;D

Haftaya Pazar görüşmek üzere arkadaşlar.
15 Kasım etkinliğimizin linki;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42273.0

Hava güzel olursa Sucuklarınızı getirmeyi unutmayın. Şişler benden.
;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR