Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,065
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010)

Yürüyüş Raporu ;
Narlıdere ye Ulaşım = 8 Nolu Güzelbahçe Belediye otobüsleri ile her 20 dakikada bir Halkapınardan kalkıyor.
Narlıdere'den Ulaşım = Narlıdere Belediyesi yakınlarından Konak'a bir çok otobüs geçmektedir.(5-8-82-209-370)

Yürüyüş Başlangıç = 09:15
Öğle Molası = 12:00 / 13:15
Yürüyüş Sonu = 17:40 (Belediye Otobüsündeydik ;D )

Toplam Yürünen Saat = 7,5 saat
Yürünen Mesafe yaklaşık 14 km.

Çatalkaya zirveye ulaşamadan GPS şarjı bittiği için bakamadım.
En son kayıtta 4,00 Km de kalmış olduğumuzu söylemem yeterlidir.

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere.

İyi Haftalar

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010)

Emeğine sağlık Murat :smiley:
Bulut denizinin keyfini yaşadık hep beraber
Aklıma Antalya Tahtalı dağı geldi :smiley:

Bir şey değil.

24 Ocak 2010 yürüyüşümüzün sayfası da hazırlandı.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46999.new

Rumuzumun hakkını vereyim.
;D

emeğine sağlık muratcım yürüyüş çok keyifliy di , hikaye yi okumaksa ayrı bir keyif oldu :smiley:

yaa ooffff :mad:
telefonumun azizliğine uğradım imi.. 7.40 ta uyandım gelemedim :-\
gelmeyi en çok istediğim parkurlardan biriydi..
hep bir aksilik çıkıyor zaten..
cumartesi günü izci kulübüyle altınvadide yürüdüm pazar günüde sizle gelicektim ki sabah alarm çalmadı :-X

Sağlık olsun Yusufcuk,fotoğraflarla idare edersin bu seferlik :smiley:

murat bey doğa yürüşlerini sayenizde takip etmeye başladım. bu sebeble size teşekkür ederim. bu keyifli geziyi ve fotoğrafları paylaştıpınız için teşekkür ederim

kalel' Alıntı:
emeğine sağlık muratcım yürüyüş çok keyifliy di , hikaye yi okumaksa ayrı bir keyif oldu :smiley:

Bir şey değil.
Bir de isim yazsaydınız keşke.
;D

YuCk' Alıntı:
yaa ooffff :mad:
telefonumun azizliğine uğradım imi.. 7.40 ta uyandım gelemedim :-\
gelmeyi en çok istediğim parkurlardan biriydi..
hep bir aksilik çıkıyor zaten..
cumartesi günü izci kulübüyle altınvadide yürüdüm pazar günüde sizle gelicektim ki sabah alarm çalmadı :-X

Sen ver o cep telefonunu bana.
Geocaching kutusu diye Dağda toprağa gömelim.
Bir işe yarasın bari.
;D

sinan54' Alıntı:
murat bey doğa yürüşlerini sayenizde takip etmeye başladım. bu sebeble size teşekkür ederim. bu keyifli geziyi ve fotoğrafları paylaştıpınız için teşekkür ederim

Sağolun Sinan Bey,
Geziyoruz görüyoruz.
Gezenbilir ailesi ile paylaşıyoruz.

:D fotolar cok guzel... ama fotoğrafta omer abinin sanatını konusturdugunu bılıyoruz ve gene merakla beklıyoruz...katılanın 1 pişman kacıranın 1000 pişman olcağı bir yürüyüş oldu , doktor ve doktor olma yolundakı arkadaslarımızın muhabbetlerı cok kyıflıydı hepsıne slm olsun , taby ender ve fikret abimizi de unutmamak gerekır.. ::smiley:

bu güzel yürüyüşte olan herkese verdikleri keyifli sohbet ve birbirini kollamalar için;
ömer ve murat'a da rehberlikleri için çooook teşekkür...
fotoğrafların fotoroman gibi oluşu da hoş :D

ortonkan' Alıntı:
bu güzel yürüyüşte olan herkese verdikleri keyifli sohbet ve birbirini kollamalar için;
ömer ve murat'a da rehberlikleri için çooook teşekkür...
fotoğrafların fotoroman gibi oluşu da hoş :D
Biz teşekkür ederiz.Gerçekten tahminimdende öte keyifli bir yürüyüş oldu :smiley:
Uygun zamanlarında tekrar bekleriz Onkan.Birazdan bende fotoğrafları yüklemeye başlayacağım :smiley:

her yürüyüş organizasyonuna katılmasam da birçoğunu kaçırmayacağım...
görüşmek üzere :smiley:

Her fotoğrafın hikayesini yazmak isterdim ama buna ne zaman yeter nede benim takatim :smiley:
İdare edin arkadaşlar ;D

P1174292.jpg

P1174298.jpg

P1174305.jpg

P1174295.jpg

P1174299.jpg

gülüşüne kezban kadrajına tarzan hasta ;D snn cektıgın fotoların farkı hemen bellı oluyo omer abim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR