Gezenbilir İzmir; Menemen - Hatundere - Dumanlıdağ Kampı ( 18 - 19 Şubat 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,824
Ynt: Gezenbilir İzmir; Menemen - Hatundere - Dumanlıdağ Kampı ( 18 - 19 Şubat 2012)

DumanldaKamp18-19ubat201200162.jpg

DumanldaKamp18-19ubat201200163.jpg

DumanldaKamp18-19ubat201200164.jpg

DumanldaKamp18-19ubat201200165.jpg

DumanldaKamp18-19ubat201200166.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Menemen - Hatundere - Dumanlıdağ Kampı ( 18 - 19 Şubat 2012)

Ve etkinlik sonu ;

752 Hat numaralı Aktarma otobüsü ile İZBAN'a doğru yola çıktık.
Oradan da tren ile İzmir Şehir Merkezine döndük.

Hatundere İZBAN Durağında Ersin.

Ve kamp dönüşü malzeme tasnifinden sonra mükellef akşam yemeğim.
;D

Dumanlıdağ Kampı (18 - 19 Şubat 2012)

Yine keyifli ve bol oksijenli bir kamp etkinliği olmuş karelerden anlaşıldığı üzere.. :smiley: paylaşımın için teşekkürler !

:D Gönlünüzce güzel bir kamp olmuş, fotolar için teşekkürler ::smiley:

HERŞEY ÇOK GÜZELDİ. GECENİN SOĞUĞUNU UNUTMAYACAĞIM. SULAR BİTMEDEN BAHARA TEKRAR GİDELİM.

Soğuk muydu.?

Valla hiç üşümedim. 5 kat mat. :smiley:

-25 derecelik tulum , Tulum içinde polar battaniye.

Aha son olarak içi polar ile kaplı kayak pantalonu.

;D

Kurulama bezi lazım terlerim için.

Genelde kış kamplarında benim ayaklarım çok üşürdü ama bu sefer Emre çok üşüdü...
Yatmadam sıcak suyla yıkamak iyi geldi sanırım ;)

Sıcak su evet iyi gelmiş olabilir.

Gün içinde kullandığım çorabı çıkarıp yeni yün çorap giymiştim ben.
Birde kış kamplarında tulumları torbasından ancak yatacağımız zaman çıkarmalı.

Açık durumda kalınca tüm gün. Soğuk hava tulumun her yerine nüfus ediyor.
Kış Temel Eğitim derslerinde hoca ile görüş ayrılığına düşmüştük bu konuda.
;D

Murat Bey her zaman olduğu gibi!... :smiley:
Temiz hava, bol gıda, gülen yüzler... daha ne olsun ki?.. ;)

Cavid Sezen

Tulum konusunda bencede yanılıyorsun. ne kadar kapalı tutarsan tut tulum soğuyacaktır. ama eğer açarsa kabarırı dolgu malzemesinin içine hava girer ve sıcak bi vücut ısısıyla girersen yalıtımı uzun sürer. eğer sıkıştırlmış olark tutarda yatacağında açarsan tulumun yalıtımı çok zayıf olur kanımca...

Katılmıyorum. :smiley:

Ayrı bir başlık açıp tartışmalı bu konuyu. Sıkıştırılmış durumda iken soğuğa maruz kalacak yüzey alanı daha küçük olacağı için soğuğun tüm tuluma işlemeyeceğini düşünüyorum ben.
Daha ince detaylara da girebilirim. Dediğim gibi ayrı bir konu açmalı. 2-3 fotoğraf ile.

Tamam aç bi konu tartışalım. bende daha detaya girebilirim.
hatta deneyelim bunu :smiley:

nerdeyse her anın fotoğrafı var , elinize ayağınıza sağlık, zevkle seyrettim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri