Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Doğa Yürüyüşü (05 Ocak 2014)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,710

TezMertek

Zirve
Mesajlar
13,936
Tepkime Puanı
14
Yaş
52
Yer
İzmir
05 Ocak 2014 Yürüyüşümüze ait görseller.

ULAŞIM,

İZBAN - İzmir Banliyö Sistemi ile Hatundere durağına gidiyoruz.

Oradan kalkan 752 hat numaralı otobüs ile Hatundere Köyüne ulaşıyoruz.

Sonrası tin tin yürüyüş.

Fotoğraflar arkadaşımız Eyyüp SELEK'e aittir.

Teşekkürler.

Gezenbilir İzmir - Dumanlıdağ 001.jpg


Gezenbilir İzmir - Dumanlıdağ 002.jpg


Gezenbilir İzmir - Dumanlıdağ 003.jpg


Gezenbilir İzmir - Dumanlıdağ 004.jpg


Gezenbilir İzmir - Dumanlıdağ 005.jpg
 

Etiketler
hatundere










Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Mesajlar
1,525,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst