Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,503
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

Sağlık olsun adaşım.
21-22 mayısta ne yapıyoruz. Sen aracı da satmıştın.!

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

valla bende bilmiyorum ne yapacağımı :(
almak istediğim arabayı bulursam alırım.
ranger(ford)yada o sınıf bir araba istiyorum ama istediğim arabayı alacak kadar param yok..
etrafınızda olursa satacak birileri haberim olsun,
az para isteyen masrafı olmayan bir araç istiyorum ;D
mümkünse dünyanın en pahalı mazotunu depoya koyduğumda binlerce km yol gitsin :D

Isparta Eğirdir Dedegöl Dağcılık Şenlikleri.

Takvim sayfasına bakar mısın.?

legolas' Alıntı:
valla bende bilmiyorum ne yapacağımı :(
almak istediğim arabayı bulursam alırım.
ranger(ford)yada o sınıf bir araba istiyorum ama istediğim arabayı alacak kadar param yok..
etrafınızda olursa satacak birileri haberim olsun,
az para isteyen masrafı olmayan bir araç istiyorum ;D
mümkünse dünyanın en pahalı mazotunu depoya koyduğumda binlerce km yol gitsin :D
İnşallah tez zamanda bulursun :smiley:
Motor hacmi düşük bir araba bakmanı öneririm Murat :smiley:
Sen bütçenden haber ver bana araştırayım senin yerine
Bakarsın sanada bir tane terios denk getiririz inşallah :smiley:

Adaşım ben sana şeker gibi bir araba buldum az önce.

[attachment=1]

13---Jeep.gif

Eh buda şimdilik idare eder sanırım :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Adaşım ben sana şeker gibi bir araba buldum az önce.

[attachment=1]

ben bu arabayı yerim :D :D :D

Yanında Meyva Suyu lazım olur diyorum.

[attachment=1]

Portakal.jpg

23 Nisan malum gün diye tatil, 24 Nisan da sınav olduğu için o hafta dersane tatil ilan etti ve haftasonum boş; ne yürüyüş varsa katılacaktım ama şuan görüyorum ki o gün kamp var. Bu da benim talihsizliğim heralde. ;D

Pazar günü kamp alanına bir sürü araç gelecek bir aksilik çıkmaz ise :smiley:
Boşyer olma olasılığı çok.Buluşma noktasına gelirsen,kamp etkinliğine birgünde olsa katılabilir ve talihini çevirebilirsin :smiley:

Kamp etkinliğine katılım az olacak gibi :smiley:

Avukat arkadaşlardan haber çıkmadı ya.
Dur facbokktan mesaj atayım en iyisi

Hadi bakalım faciabuktan ( bir arkadaşım öyle telaffuz ediyor ;D ) mesaj at :smiley:

01 Murat
02 Ömer
03 Ertan
04 Emre
05 Ali

Akşam ilave gelecekler;
06 Nurhak
07 Semih
08 Ümran
09 Asrın

sanırım. Bucaspor Fenerbahçe maçı sebebi ile katılım azaldı.
Haydi Bucaaaaaaaaaaa.

;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri