Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ozzz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,293

Ozzz

Kamp II
Yer
izmir
Web
www.anemonhotels.com
Etkinlik Detayları

Tarih : 09 Nisan 2009 Perşembe (Genç Turkcell günü)
Saat : 19:00
Yer : YKM Konak Cinebonus Sinema salonu Bilgi ve rezervasyon Tel: +90 232 425 01 25
Film : Hızlı ve Öfkeli 4 - Fast & Furious

4_6_Fast_Furious_poster.jpg

Oyuncular : Vin Diesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian O Conner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto) , Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (Gisele Harabo) , John Ortiz (Antonio Braga)

Filmin Konusu: Yeni yaşanan gelişmeler onları Los Angeles'a geri getirmiştir. Sokaklarda yeni suçlular türemiştir ve kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto ile ajan Brian O'Conner ortak düşmana karşı birlikte hareket etmeleri gerekmektedir.
Düşmanı yok etmek için ikilinin artık birbirlerine güvenmeleri lazımdır ve bu güven oluşmaya başlar. İntikamlarını almak içinse en büyük güçlerini bir araya getirirler; yeni araba modelleri ve orjinal parçalarıyla limitleri zorlayan hızlara ulaşmak...

Fast& Furious 4. filmiyle dur duraksız temposuyla 2009 Nisan'ında tüm dünyayla aynı anda vizyonda. (daha önceki serilerini izleyenler için ilk filmdeki kadro tekrar bu filmde bir arada)

Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Justin Lin
Senaryo : Gary Scott thompson , Chris Morgan
Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri
Yapım : 2009, ABD

Film fragmanı için play'e basıp izleyebilirsiniz

<embed src="http://www.metacafe.com/fplayer/1685977/fast_and_furious_4_london_pursuit_2009_trailer.swf" width="400" height="345" wmode="transparent" allowFullScreen="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>
<font size = 1><a href="http://www.metacafe.com/watch/1685977/fast_and_furious_4_london_pursuit_2009_trailer/">Fast And Furious 4-London Pursuit 2009 Trailer</a> - <a href="http://www.metacafe.com/">More free videos are here</a></font>

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

Katılımcı listesi:
1- Ozzz (Osman)
2- matiate + 1

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

Katılımcı listesi:
1- Ozzz (Osman)
2- matiate
3- EsR@ + 1

ben gelmeyi düşünüyorum.. düşünme aşamasındayım :p

Katılımcı listesi:

1- Ozzz (Osman)
2- matiate
3- EsR@ + 1
4- TezzMertek

1- Ozzz (Osman)
2- matiate
3- EsR@ + 1
4- TezzMertek
5- evliya

1- Ozzz (Osman)
2- matiate
3- EsR@ + 1
4- TezzMertek
5- evliya
6- eunike08

bende varım bende varım:smiley:
1- Ozzz (Osman)
2- matiate
3- EsR@ + 1
4- TezzMertek
5- evliya
6- eunike08
7- jasmin(Sibel)

Perşembe'nin gelişi Çarşamba dan bellidir.
;D

Perşembe sabahtan sinema biletlerini almayı planlıyorum genç turkcell sifresi olanlar bana özelden tel no ve genç turkcell şifrelerini verirlerse sabah biletleri alacağım. Malum genç turkcell gunu akşama iyi yer kalmamış olabilir salon çok buyuk en önde izlenmez :smiley:

Bu sabah 6 tane kesin gelecek arkadaş için bilet aldım bana mesaj ile geri dönen. 2 tanede boş rezervasyon yerim var ama saat 19:00 a kadar satın almamız lazım gelecek olanlar bana acil geri dönüş yaparlarsa sevinirim

Dün akşamki sinema buluşmamız çok güzel geçti 8 kişilik bir katılım oldu:smiley: Bana göre film çok güzel herkese tavsiye ederim ama Sibelin film arasında okadar para verdik şimdi çıkıp gitmeyelim lafına çok güldüm ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri