Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)
Bir keresinde ertesi gün yağış olacağı gerekçesiyle yürüyüşü iptal ettiğinizi okumuştum da...
Tamam o zaman ben de yürüyüşe geleceğim.. Evka 4 son duraktan katılacağım,beni almadan gitmeyin )
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)
Nif Kulübe Sucuk Partisi (22 Kasım 2009) ne de gelmiştim bir arkadaşımla,belki hatrlarsınız.. İşte ufak tefek olan benim )
o kötü esprinizi hala hatırlıyorum :-\
(yangın dolabı)
;D
ilkyp' Alıntı:
Bir keresinde ertesi gün yağış olacağı gerekçesiyle yürüyüşü iptal ettiğinizi okumuştum da...
Tamam o zaman ben de yürüyüşe geleceğim.. Evka 4 son duraktan katılacağım,beni almadan gitmeyin )
Çıkmak yordu mu.?
Ahh canım.
Sen daha bizi görecektin.???
Bu hafta çaylar senden haberin olsun.
Bu hafta gelmezsen ilk geldiğin hafta çay hesaplarını sana kitleyeceğiz.
Kişi sayısı artık senin şansına 5 de olur 10 da olur.
;D