Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Gezenbilir İzmir olarak her hafta sonu düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüş " etkinliklerine devam ediyoruz.
Mayıs 2010 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız Doğa Yürüyüş etkinliklerimizin 10 Ocak 2010 Pazar gününe ait programın detaylarını ilginize sunuyorum.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ;

GEZENBİLİR İZMİR GRUBU

PARKUR;
İzmir Güzelbahçe Meydan – Narlıdere Sırtları - Kuzgunoluk Çeşmesi – Güzelbahçe

İzmir Güzelbahçe Son Durağa belediye otobüsleri ile 08:40 da ulaştıktan sonra Meydan yakınlarında ki kahvehaneler de sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra 09:10’da yürüyüşümüze başlıyoruz.
Daha önce bu parkurda yaptığımız yürüyüşlerde sürekli kullandığımız belirgin patikalara girerek yavaş yavaş yükseliyor ve İzmir Körfezini kuş bakışı seyrettiğimiz yamaçlara ulaşıyoruz.
Yamaçlarda ki orman yolu üzerinde ilerleyerek sık orman dokusuna girerek orman içi patikalarda uygun bir tempo ile yürüyerek 2 – 2,5 saat sonra Kuzgunoluk Çeşmesine ulaşarak ana molamızı burada veriyoruz.
Daha sonra havanın ve grubumuzun durumuna göre Güzelbahçe ya da Narlıdere’ye doğru dönüşe geçiyor ve yürüyüşümüzü tamamlıyoruz.

Parkur üzerinde su tedarik edeceğimiz dağ çeşmeleri bulunmaktadır.

Yürüyüş Mesafesi;
12 Km.

GETİRİLMESİ GEREKENLER;
1- Sırtta taşınabilir bir çanta. (Bel kolonu olması tercih edilir)
2- Ağzı vidalı Su Taşıma Kabı. (1,5 lt. + 0,5 Lt Pet Şişe Su)
3- Kuru Üzüm - Kayısı ve/veya çikolata (Yürüyüşte enerji için)
4- Ana Mola için hafif yiyecekler.( Patates Salata - Peynir - makarna vb.)
5- Yedek Kıyafet. (Termal ya da Yün İçlik,Polar/Keten alt ve Rüzgarlık)

1. BULUŞMA NOKTASI;
10 Ocak 2010 günü Alsancak Camii Önü Otobüs Durağı Köşesi - Işıklar
Buluşma saatimiz : 07:50
Bakınız Fotoğraflar.

2. BULUŞMA NOKTASI;
Güzelbahçe Otobüs Son Duraklar.
Buluşma Saatimiz : 08:40

ÜCRET;
Ulaşımı Belediye otobüsleri ile yaptığımız için herkes kişisel Kentkart larını yanında getirmesi gerekmektedir.
2. Binişlerin ücretsiz olması sebebi ile bu etkinlik katılımcılara en çok 3,1 TL'ya mal olacaktır.
Öğrenci Katılımcılar için ise sadece 1,7 TL.'dır.

Ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

Rehber : Ömer Adil KUTLU

Her türlü soru ve görüşleriniz için e-posta adreslerimiz;

Ömer Adil KUTLU - adilmehve@gmail.com
Murat ÖZ - muratoz72@gmail.com

Tel: 0.506.332.16.94

[attachment=1]

PA182765.jpg

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Ocak 2010)

Alsancak Buluşma Noktamız;
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Alsancak Buluşma Noktamız.jpg

15.02.09 - G.Bahce 004.jpg

05 Nisan 006.jpg

15.02.09 - G.Bahce 007.jpg

15.02.09 - G.Bahce 014.jpg

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Ocak 2010)

Ziyarete gelenleride bekleriz gezimize :smiley:

Henüz gelecek olanlar bir liste oluşturmamış ama ben gelmeyi arzu ediyorum. Bir akislik olamazsa geleceğim, söz demiyorum çünkü söz dersem tutmak zorundayım :smiley:

Hangi buluşma yerine gelmeyi düşünüyorsunuz?
Ömer 'i arayarak bilgi verirseniz çok memnun olurum.

merhaba arkadaşlar,sitede uzun zamandır üyeyim ama aranıza şimdiye kadar katılamadım,umarım bu sefer sizlere katılır sizlerle tanışma fırsatı bulurum,sağlıkla hoşçakalın.

Bekliyoruz Sami Bey ,

Yürüyüş yapmasanız da Güzelbahçe'de kahvehane de kahvaltımıza bekleriz.
:smiley:

Ömer'in cep numarasını kaydetmeyi unutmayın.
Güzelbahçe son durak yakınlarında ki Tansaş önüne gelebilirsiniz.
Tabii İzmir'de merkezde ikamet ediyorsaniz.

Teşekkürler,Balçovada oturuyorum,daha öncekilere hep küçük engeller nedeniyle katılamadım.Sayın yaybek'in size çok selamı var,iletirim.

Yusuf Bey'e selamlar.
:smiley:

2010 da 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivalinde buluşabilmek dileği ile.

TezzMertek' Alıntı:
Hangi buluşma yerine gelmeyi düşünüyorsunuz?
Ömer 'i arayarak bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Güzelbahçe son durağa geleceğim. Sizleri orada göremezsem telefonla ulaşırım. Umarım hava da güzel olur :smiley:

İnşallah güzel olur :smiley:

guzel olucak... buyuk ıhtımal gelmeyı planlıyorum...

Büyük ihtimalle bekliyoruz Mustafa :smiley:
Su almayı son ana saklama :smiley:

uzun zamandar beri gezenbilir izmir grubuyla yürüyüşlere katılamıyordum.. ( Murat abi kusuruma bakma geçn hafta gelmeyi gerçekten istiyordum ama bi aksilik çıktı.. )
Mustafa sağolsun yürüyüşü hatırlattı yarın büyük bir ihtimalle aranıza olucam :smiley:

;D ;D la deli gibi yorgunum , uykummm warr....ama yarın bos bos yatmak ta olmaz...nerde hareket orda bereket... :-\

saate bak hala uyumadım :eek:
neyse iyi geceler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR