Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 166
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,552

vosdost

Zirve
Etkinlik sonrası ayrıntıları ve fotoğrafları paylaşacağımız başlık burası arkadaşlar..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

İyieğlenceler arkadaşlar.Kardeşim ve arkadaşlarıda sizlerle olucaklar bugün.Ankaradan sevgiler...

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl'de Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Şubat 2009)

arkadaşlar ben bu gün izmirden hep karagöl tarafa bakarak geciriyörum günü akşam dügünümüz vardı vemisafirleri agırlamak işide bana düştu o yuzden katılamadım ama icim gidiyör, gönlüm sizlerle . fotoları sabırsızlıkla bekliyorum

umarız zevkli geçen bir gezidir ve biz de görüntülerle buna ortak olabiliriz......... :smiley:

sabırsızlıkla dönüşünüzü bekliyoruz............ :smiley:

yokmu daha dönen arkadaşlar ben de öglenden sonra boş kaldım ve gecen sene ekdigimiz fidanlıga gitim ve birkac kare cektim birazdan ekleyecem

fotograflarınızı sabırsızlıkla beklıyorum.... :smiley:

Bizimkiler Ankara grubu olarak bugünkü off-road dan sağ salim döndüler arkadaşlar.Darısı sizinkilere..

karagöle gidenlerden önce ben paylaşayım birkac kare

aşa indim ve su gecişini bi kontrol edip geri donerken

işte o su gecişi baya bi derindi ve iyide su akıyordu ama benin keci yıne aşdı bu dereyeı

gen bir kardeşimiz inekleri otlatıyor

fotolar cep telefonunla cekildi

Arkadaşlar her 2 taraftanda aldığım duyumlara göre İzmir grubuda Ankara grubuda bugün bol batmalı çıkmalı,zorlu mücadeleli,fecii atraksiyonlu birer off-road geçirmişler ;D

aperatif olarak gider yani ellerine sağlık erco............ :smiley:

merakla bekliyorum off-roat gidenlerden bi haber oglenden sonra bi telefonla ulaşa bildim iyilermiş ateş yakmaya koyulduk dediler ondan sonra birdaha haber alamadım daha

cümleten iyi akşamlar

öncelikle rehberimiz Melih beye ve tüm katılımcılara çok çok teşekkür ederim

100 km civarı oldukça sıkı, bol çamurlu, aynı oranda sulu vede çokça yorgunluk ile
ama keyif keyif keyif dolu (bende sanırım az bir hasar ile) geziyi tamamladık

hele geceye kalıpta dönüşümüz daha da heyecan verici olduki şu an da hala sarsıntı ve çarpıntının
etkisindeyiz. fotolar en kısa zamanda

selamlar,

erco kulaklarını çok çınlattıktı, şehirde rahat vakit geçirdin mi ?

ilk resim çaylak benden olsun alçak arabanın neticesi ancak çıkanları arkadan çekmek oldu gerçi çıkanlardanda batanlar oldu ama..

kazasız belasız döndünüze cok sevindim, Nejat abi inan duramadım şehirde öglenden sonra atım kendimi catalkayaya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR