Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)
Merhaba Nejat abi site 250kb i geçmeyen resim kabul ediyor onun için resimlerin cozunurluğunu düşürüp koyuyorum arzu edersen resimleri bana yolla ben hemen yukliyeyim siteye
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal (22 Şubat 2009)
Bugun yürüyüşten Dönerken Yelda ve Murat 'la konuştuk. Bildiğiniz gibi Balçova termal tesislerinde kışın kapalı havuz devreye giriyor. Kubbe gibi olan yere sıcak termal su basıyolar ama çok sıcak değil ( çok sıcak istiyorsan oda ayrı var) sudan çıksanız dahi içersi ısıtılıyor. Yazın olduğu gibi pahalı değil öğrenci - tam diye giriş ücreti değişiyor ve saniyorum 7-10 ytl arası olması lazım. Böyle bir değişikliği sunalım dedik siteye . Bugunkü gibi mangal yapamayız ama yiyecek sokabiliriz içeri (çaktırmadan) havuz akşam 21 de kapanıyor bilginize katılmak isteyenler ortak bir gün belirtirlerse sevinirim. Kağalı havuz 1,5mt ile 2,20-2,40mt arası derinliğe sahip