Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,833

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

ahmetcim hoş geldiniz güzelbi gezi olduguna sevindim bide göesel görebilsek sevinirim

hoş geldiniz evet dört gözle bekliyoruz

cümleten merhabalar

valla ne yalan söyleyeyim kısa da olsa baya keyif aldım hatta önceki gezileri bugünkü yerlere mi yapsaydık bile dedim. tırmandık, tırmanırken taşlarda zıpladık, sisin gelişini & kar taneciklerinin cam da eriyişini izledik, göl başında mangal keyfi yaptık, sohbetler keyfimize keyif kattı.
eee daha ne olsun ;D

yanlız son resimlerdeki vatandaşı tanıyabilecekmisiniz bakalım ???

kızım biraz rahatsız olduğundan co-pilotum yanımda yoktu bundan dolayı resimlerimiz az, af ola :smiley:

P1040862.jpg

P1040863.jpg

P1040864.jpg

P1040865.jpg

Güzel bir etkinlik oldu. 4-5 araçlık küçük ama sevimli bir gruptuk. :smiley:
Birkaç gün önce yağan ve göl çevresinde 20-30 cm olduğunu duyduğumuz kar bizi biraz umutlandırmıştı ama yağan aşırı yağmur ve havanın ısınmasıyla maalesef 2 günde erimiş :(
Önce Karagöl çevresinde yağmur ve sis altında kısa bir offroad yaptık. Sonra göl kenarındaki tesiste çaylarımızı içtikten sonra yağmur durunca hemen mangal faaliyetine başladık ;D

Günün olayı Okan'ın bir balon içine girip balonla birlikte göldeki çırpınışlarıydı ;D Daha önce böyle birşey görmediğimizden çok eğlendik. Bu olayın bir bölümününün videosunu aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Seveceğinizden eminim ;D

Geziye katılan tüm arkadaşlara ve özellikle Okan'a çok teşekkürler ;D

Karagöl görünüş
100_4798.jpg

100_4779.jpg

Dumanlı dağlar
100_4781.jpg

Günün olayı Okan'ın bir balon içine girip balonla birlikte göldeki çırpınışlarıydı
th_100_4800.jpg

kısa ama dillere destan bi gezi oldu... günün unutulmazları arasında malgalbaşı sohbetleri; parkurdaki dik tırmanış ve tabiyki Okan Ağbi'nin aktivitesi baş sıradaydılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR