Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,325
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Dere geçişlerimiz devam ediyor. :smiley:
[attachment=1]

Arkada kalanları beklerken muhabbete devam ediyoruz doğal olarak.
[attachment=2]

Baraj Vadisi tabanında ilerleyişimiz sürerken.
[attachment=3]

Keyif molasında ki Ertan ağabey.
[attachment=4]

Ve etkinliğimizde ki son fotoğrafım.
Saate bakarsanız havanın kararmış olduğunu anlarsınız.
[attachment=5]

Başka bir "Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliğimizde buluşmak üzere.

Gaziemir - Balçova 26.12.2010 082.jpg

Gaziemir - Balçova 26.12.2010 083.jpg

Gaziemir - Balçova 26.12.2010 084.jpg

Gaziemir - Balçova 26.12.2010 086.jpg

Gaziemir - Balçova 26.12.2010 087.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Parkurumuzun Google Earth üzerinden Sanal Yürüyüşüne ait KML dosyası;

[attachment=1]

Google Earth üzerinden elde ettiğim yürüyüşümüzün güzergahna ait görüntüler

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 001.jpg

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 002.jpg

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 003.jpg

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 004.jpg

Ekli dosyalar

• Gaziemir - Balçova (26.12.2010).kml
    1.6 MB · Görüntüleme: 212

Google Earth üzerinden elde edile görüntülere devam ile.;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 005.jpg

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 006.jpg

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 007.jpg

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 008.jpg

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 009.jpg

Google Earth üzerinden elde edilen son görüntü;

[attachment=1]

Yürüyüş Raporu;

Başlangıç: 09:00
Ana Yemek Molamız; 12:30 - 13:30
Yürüyüş Sonu= 17:30

Toplam Yürünen Zaman= 7,5 Saat
Alınan Mesafe = 14.5 Km.

GPS dosyası 18 Km diyorsa da yazılım hatasının sebeb olduğu bir rakam olduğunu düşünüyorum.
Google Earth üzerinde oluşan görüntülere bakarsanız parkur üzerinde ileri geri gidişler gibi kayıtlar var.
Hele yemek molası verdiğimiz yerde.
;D

26.12.10 - Google Earth Parkurumuz 010.jpg

Arkadaşlar, bu hafta evden çok acele çıkmam nedeniyle fotoğraf makinemi evde şarjda unuttuğum için maalesef bende fotoğraf yok :(
Ama ben de bunu fırsat bilip bol bol fotoğraf çektirdim :smiley:
Yani içinde benim olduğum değerli fotoğraflarınızı bekliyorum :D

Birbirinden güzel ve lezzetli börekleri yapıp getiren arkadaşlarıma teşekkür eder sonsuz şükranlarımı sunarım :D :D
Mini not: Başarılarının da devamını dilerim ::smiley:

Merhabalar,

eminim bizde de güzel fotoğraflar var ama başımıza gelen talihsizlikten sonra makineyi kurumaya bıraktım, açmaya içim elvermiyor... :-[

Birde kimseye hoşçakal diyemeden gruptan ayrıldığımız için kusura bakmayın. herkeze teşekkürler.

Makineyi pirnç dolu kavanoza.
Kavaonozu da radyatörün yakınlarına.
SD kart kullanmıyor musun.?

Fotoğrafları kart üzerinden aktarabilirsin.
Bende Kaz Dağlarında şelale havuzuna düşerek bir makinemi şehit vermiştim ama fotoğrafların tümünü kurtarmıştım.

pirinç olayını yaptım, bekliyorum büyük bir ümitle,
SD var ama elimde SD okuyacak tekşey fot. mak. :-[

Diğer makinalarda okuyabilir.
Çevrende SD kart okuyucusu olan birileri vardır mutlaka.

Olmadı akşam Camiiye git.
İmam'a okut.
;D

GEÇ SEN DALGANI, BENİM CİĞERİM YANIYOR :'( :smiley:

Bizim mahallede nefesi kuvvetliler var, onlara hem okutur hem üfletirim...

evett cem facede çok meşhursun biz baya gezenbilir grubu yaptık yaklaşık 300 falan fotoğraf var ve senin arkamızdan yaptığın kulaklar :smiley:)))))))))

cemxderya' Alıntı:
Arkadaşlar, bu hafta evden çok acele çıkmam nedeniyle fotoğraf makinemi evde şarjda unuttuğum için maalesef bende fotoğraf yok :(
Ama ben de bunu fırsat bilip bol bol fotoğraf çektirdim :smiley:
Yani içinde benim olduğum değerli fotoğraflarınızı bekliyorum :D

Birbirinden güzel ve lezzetli börekleri yapıp getiren arkadaşlarıma teşekkür eder sonsuz şükranlarımı sunarım :D :D
Mini not: Başarılarının da devamını dilerim ::smiley:

O fotoları buraya da alalım Fulya.

Ben kopyalayıp aktarmayı çoktan yapardım da emeğe saygı.
:smiley:

Fotoğraf nerden yükleniyor acaba:smiley:) Bakım hemen akşam yüklerim ayıpsın Murat :smiley:

Sayın Karacasulu,

Şu face'de ki grubun adresi nedir? Nerededir bu fotolar?

Kestane keap ivedi ceap...

fulyakaracasulu' Alıntı:
evett cem facede çok meşhursun biz baya gezenbilir grubu yaptık yaklaşık 300 falan fotoğraf var ve senin arkamızdan yaptığın kulaklar :smiley:)))))))))

Çekmiş olduğunuz fotoğrafları CEVAP VER butonuna bastıktan sonra ekrana gelen GÖZAT düğmesi aracılığı ile forum içersine yerleştirebilirsiniz.
Bir mesaja 5 adet fotoğraf ekleme imkanınız var.
Gözat düğmesinin yanında ki " Daha çok eklenti" sekmesine tıklayınca 4 adet daha GÖZAT düğmesi oluşmakta.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR