Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,225
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

Güzel resimler ve paylaşım için teşkkürler. İnsan gitmiş kadar oluyor doğrusu.
Selamlar,

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

Ben teşekkür ederim Yücel Bey ,

Arkadaşımız Sinan Firuzbay'ın yardımları ile yürüdüğümüz parkurun Google Earth üzerinden görünümü.

[attachment=1]

GE'de Parkur.JPG

Gelemesek te teknolojik destek sağlıyoruz işte böyle sponsorunuz olarak ;D ;D

Teknolojik Sponsor,
;D

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03

Yine güzel bir yürüyüş, yine çok güzel fotoğraflar. Elinize sağlık. Gerçekten sizinle gezmiş kadar oluyoruz çektiğiniz kareler sayesinde.

Selamlar

Efe

Sağol Efe ağabey,

İzmir'e bekleriz sizi de.

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03

TezzMertek' Alıntı:
Sağol Efe ağabey,

İzmir'e bekleriz sizi de.

Geleceğim gelmesine de kırık ayağım yeni yeni düzeliyor. Fizik tedavi falan yapıyorum. İyice açılınca geleceğim. Haberleşiriz.

Selamlar

cok guzel bır yuruyus olmus,,, benm botlar kalıpta oldugu için gelemedım yaa:D bu hafta, bu pazar gorusmek uzere saglıcakla kalın

neler varmış izmirde...arayıp bulana tabi
çok güzel yerler ve fotolar..

+ Yürüyene ,

;D

murat abi , her hafta mail alıyoduk senden parkur ile ilgili gelmez oldular artık..:D bi sorun yoktur umarım ???

Duyuru e-postalarını Gezenbilir İzmir Grubu adres grubu yerine Deretepe - Gezenbilir e-posta Grubuna attığım içindir.
Duyuru e-postamı her iki adrese grubuna atınca bazı arkadaşlara mükerrer gidiyor diyerek değiştirmiştim yollama şeklimi.
E-Posta adresini diğer gruba aktarayım ben.
Sorun yok sadece yollanan grup farklı.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR