Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,225
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

Yürüyüş için mükemmel bir hava vardı yine :smiley:

P1034063.jpg

P1034064.jpg

P1034075.jpg

P1034074.jpg

P1034074.jpg

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Trazlı Köy - Balçova Doğa Yürüyüşü (03 Ocak 2010)

Umarım izlerken kendinizi bizim yerimize koymaya çalışıyorsunuzdur :smiley:

skydiver26' Alıntı:
Ayağınıza sağlık adaşım, mükemmel bir görsel şölendi...Resimlerin devamını bekliyoruz..

Birşey değil Adaşım,

matiate' Alıntı:
Umarım izlerken kendinizi bizim yerimize koymaya çalışıyorsunuzdur :smiley:

:smiley:
Eline gözüne sağlık Ömer.
Çok güzel kareler bunlar.

Daha bitmedi arkadaşlar.
Sacit beyde fotoğraflarını yükler mutlaka.

Paylaşım için teşekkürler :smiley:
Yürüyerek doğanın tadı bir başka oluyor, sizleri görünce gıpta ediyorum, biz tembel işi araçlarla geziyoruz sizin gittiğiniz noktalara asla ulaşamıyoruz. Bu açığı da fotoğraflarınıza bakarak kapatıyoruz. :-[
Ayaklarınıza sağlık

Sağol Erdal ağabey ,

Hepimiz geziyoruz ve paylaşıyoruz burada.
Gezenbilir Ortak noktamız sadece kulvarlarımız farklı.

Bizim motorlar Patates yakıyor , sizinkiler Benzin & Dizel.
;D

sevgili murat
sıkı bir şekilde doğa sporlarını yaparken aynı zamanda bulunduğunuz bölgede çevre koruma , tanıtma ve bunlara benzer çeşitli konularada dikkat çeken çalışmalarınızı takdir ederek takip ediyorum. doğal güzelliklerin bol olduğu bir bölgede yaşıyorsunuz. bugün yemyeşil olan alanların 5 - 10 sene sonra yok olacağını bilmek çok üzücü bir durum. size ve arkadaşlarınıza başarılar diliyorum, kolaygelsin. selamlar..

ekrem ipekci

Yorumlarınız için teşekkürler Ekrem Bey ,

Gerçekten o bölge yavaş yavaş yok oluyor.
Dün akşam GE'de yürüyüş yaptığımız bölgeyi gezerken ekran üzerinde ki açıklık bölümlerin nasıl da çok miktarda olduğunu ve daha da çoraklaşacağını bilmek beni gerçekten üzdü.
:(

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR