Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,617

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Bu etkinliğimize ait Görsellere ve anekdotlara bu başlık altından ulaşabileceksiniz.

İyi Seyirler arkadaşlar.

TezzMertek' Alıntı:
İzmirde Doğa Yürüyüşü,Doğa Yürüyüşü,Doğa,Yürüyüş,İzmir'de Yürüyüş,Trekking,İzmir'de Trekking.

Merhaba Arkadaşlar ,

Gezenbilir İzmir olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2011 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerimizin 06 Mart 2011 Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ;

GEZENBİLİR İZMİR GRUBU

PARKUR;
İzmir Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Gaziemir

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)

arkadaslar cok güzel bi yürüyüste cok güzel bı pazar gecırdık tesükkür ederım herkese gelemeyen arkadaslar ınanın yagmur kendını hıssettırmedi bile :( saglık olsun haftaya beklerız

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)

::smiley: Nurhak doğru söylüyor çok güzel ve eğlencelib b :-* ir gündü

Güzel bir pazar daha geride kaldı.Fotoğrafları yarın yükleyebileceğim.Merak edenler için belirteyim dedim :D

Son anda bir aksilik oldu ben gelemdim, ama yüreğim sizlerleydi inşallah önümüzdeki haftalara :smiley:

kucaklıyorum hepinizi :smiley:

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)

Çok az sayıda fotoğraf çektiğim için kısıra bakmayın arkadaşlar.

Ömer ve Sacit sizleri kaltileri fotoğraflardan mahrum bırakmayacaktır.

Buyrun;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Gaziemir Kanyonlar 001.jpg

Gaziemir Kanyonlar 002.jpg

Gaziemir Kanyonlar 003.jpg

Gaziemir Kanyonlar 004.jpg

Gaziemir Kanyonlar 005.jpg

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Gaziemir Kanyonlar 006.jpg

Gaziemir Kanyonlar 007.jpg

Gaziemir Kanyonlar 008.jpg

Gaziemir Kanyonlar 009.jpg

Gaziemir Kanyonlar 010.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Gaziemir Kanyonlar 011.jpg

Gaziemir Kanyonlar 012.jpg

Gaziemir Kanyonlar 013.jpg

Gaziemir Kanyonlar 014.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Gaziemir Kanyonlar 015.jpg

Gaziemir Kanyonlar 016.jpg

Gaziemir Kanyonlar 018.jpg

Gaziemir Kanyonlar 019.jpg

paylaşım için teşekkürler Murat;
ellerine sağlık...

Rica bir de GPS kayıtlarını aktarmalıyım.
Dur USB'de prot değiştireyim.

Parkur Mükemmeldi hiç zorlanmadık tabiki,Grubun Maskotu Asrın ' ı tebrik etmek lazım hiç sızlanmadı yürüyüş boyunca

Bu etkinliğimize ait Sanal Yürüyüş dosyamız.
Bilgisayarınızda Google Earth programı yüklü ise çift tıklamanız kafidir.
[attachment=1]

Google Earth üzerinden elde edilen parkur görüntülerimizden bir demet.
[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

GE'de Gaziemir Kanyonlar 001.jpg

GE'de Gaziemir Kanyonlar 002.jpg

GE'de Gaziemir Kanyonlar 003.jpg

GE'de Gaziemir Kanyonlar 004.jpg

Ekli dosyalar

• Gaziemir Kanyonlar (6 Mart 2011).kml
    266.6 KB · Görüntüleme: 167

ömer bu mesaj sana geliyormu bilmiyorum ama yaaa arkadaş ben ne zaman 20 mesajı dolduracağım bir gün gelde şu mesaj işini kökten halledelim. :mad:

Abi bir mesaj daha yazdın mı bu iş çözüme kavuşacak :D

abiciğim senin istediğin bir mesaj olsun al sana bir mesaj :-*

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR