Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ortonkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,352
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010)

keyifli ve ıslak maceramızdaki tüm doğasever arkadaşlara selam olsun :smiley:
fotoğraf paylaşımınız için de teşekkür ayrıca hepinize ;)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010)

Keyifli ve ıslak şeklini bir defa da olsa yaşamış bir doğa sever olarak selamın kendi payıma düşeni aldım kabul ettim.Fotoğraf paylaşımı için ben de teşekkür ediyorum.Boşuna Güzel İzmir dememişler (başka şeyler de söylediler ama, neyse),nerden baksan güzel görünüyor.

Ömer abi bende alcam senin makineden ;D
o sise rağmen bayaa canlı fotoğraflar çıkartmış..
çok güzel olmuş valla eline sağlık :smiley:

YuCk' Alıntı:
Ömer abi bende alcam senin makineden ;D
o sise rağmen bayaa canlı fotoğraflar çıkartmış..
çok güzel olmuş valla eline sağlık :smiley:
Evet gerçekten iyi bir makinem :smiley:
Sen para biriktirmeye başla bakarız bir çaresine :smiley:

matiate' Alıntı:
Daha önce hiç bu kadar sisler içinde yürümemiştim :smiley:

Emin misin .?
Son kararın mı.??
;D

Harici Sabit Diskim geri gelsin hele ;
Yada ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22206.0

İşte arkadaşlar bizim internet ortamına yaptığımız katkılar.
:smiley:

Fotoğraf paylaşan ve etkinliğimize katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Önümüzde ki hafta yürüyüş programımız için imza bölümünde ki linki tıklamanız yeterlidir.

yine güzel bir doüa yürüyüşü yapmışsınız,ayağınıza sağlık,paylaşım için teşekkürler

TezzMertek' Alıntı:
Emin misin .?
Son kararın mı.??
;D

Harici Sabit Diskim geri gelsin hele ;
Yada ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22206.0

İşte arkadaşlar bizim internet ortamına yaptığımız katkılar.
:smiley:
Bu sefer ki kadar uzun süreli sis yoktu Murat onu demeye çalışmıştım :smiley:

Yağmura rağmen çok keyifli bir etkinlik olmuş ;)

cıkış yorucu oldu , zaman zaman yağmur şiddetinin cok artırdı..ıslandık halıyle... yalnız hiç mola vermedık denılebılır bu yuzden ıslanmak pek koymadı diyebilirim... 900 mt civarına yukselıp 1000 mt deki zirveyi gormeden inmek can sıkıcı sebeplerden birisi , ancak cıksakta bişey goremıcemız gerçeği de var oyuzden pek takılmıyorum...fotoğraflar için herkese teşşekkürler , grubumuzun yenı daimi uyelerı olmalarını bekledğimiz doçentler onkan ve sezgin abimizede selamlar , sağlıcakla kalın...

Musty35' Alıntı:
cıkış yorucu oldu , zaman zaman yağmur şiddetinin cok artırdı..ıslandık halıyle... yalnız hiç mola vermedık denılebılır bu yuzden ıslanmak pek koymadı diyebilirim... 900 mt civarına yukselıp 1000 mt deki zirveyi gormeden inmek can sıkıcı sebeplerden birisi , ancak cıksakta bişey goremıcemız gerçeği de var oyuzden pek takılmıyorum...fotoğraflar için herkese teşşekkürler , grubumuzun yenı daimi uyelerı olmalarını bekledğimiz doçentler onkan ve sezgin abimizede selamlar , sağlıcakla kalın...

mustafacım sağol :smiley:
zirve olayına bu kadar takılma :D
ıslansak da keyifli ve maceralıydı, dediğin gibi yemek bile yiyecek imkan olmadı...
bundan sonraki yürüşlere de katılma konusunda inşallah devam diyoruz...

Evet ,

Harici Sabit Diskim geldi.

Yürümüş olduğumuz parkurun Google Earth görünümünü ilginize sunuyorum.
[attachment=1]

Not: 2. dosya olan " 565 - Camici.kml. " dosyasını bilgisayarınıza indirin.
Daha sonra Google Earth açınız.
GE içinde iken Dosya Aç menüsünden " 565 - Camici " dosyasını açınız.
Yürüdüğümüz parkurun görüntüsü ekrana gelecektir.

Görüntü üzerinde yakınlaşmak - uzaklaşmak ve döndürme gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz.
İyi gezintiler.

GE'de Parkur (565 - Çamiçi).jpg

Ekli dosyalar

• 565 - Camici.kml
    85.1 KB · Görüntüleme: 317

Çamiçi'den evka 4 son durağa kadar olan mesafeyide ekleseydin Murat :smiley:

Etkinlik raporunda ki mesafeye eklendi.

Çamiçi köyünde iken GPS kapatılmıştı. Yürüyüşe başladığımızda tekrar açmayınca kayıt yapılamadı.
O nedenle görüntülerde görünmüyor.
GPS mesafesi 8,13 Km.
Araç yolu da yaklaşık 4-5 km idi.
Köylülerin 2 km demesine bakmayın. Onlar Eğridere Köyüne kadar olan mesafeyi söylemiş olmalılar.

öncelikle bu uygulamayı icadedene sonra da TezzMertek'e çok teşekkür :smiley:

Hangi uygulama .?

" Kentkart ile 3 - 30 Paraya Trekking " mi.?

Ben daha 1998 de Burak ile yapıyorduk bunu. Kaç kez Gaziemir - Balçova ve Güzelbahçe - Termal yaptık.
Aklıma geldi şimdi.
Nisan da mutlaka Güzelbahçe - Termal otel parkurunu yürümek lazım.
(Çatalkayaları pas geçeriz) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR