Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,058
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Bir üst mesaja yanıt yazarken alıntı düğmesini kullanmak yasaktır.
;D
O nedenle mesajınız modifiye edilmiştir Ömer Bey ,

Geçen sene tersten yürümüştüm. Bu sene de bu taraftan yürürüm.
Aklıma gelmişken, 16 Mayısa kadar olacak yürüyüş programımız biraz karışmış.
Bu hafta sonu kampta üzerinde çalışmak lazım.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

TezzMertek' Alıntı:
10,8 km yürüdük ağabey.
04 Nisan da AÖF görevim olmazsa yürümenin hasını yapacağız inşallah.
:smiley:

Balçova Termal Otel - Behzat Zirve - Halkapınar Çeşmesi - Beyoğlu Çeşmesi - Balçova Baraj Vadisi - Balçova Sanayi Sitesi.
18 Km.cik.
:smiley:
murat kardeş
peşindeyim
sen nere ben ora okadar :smiley:

mareshal' Alıntı:
murat kardeş
peşindeyim
sen nere ben ora okadar :smiley:
Ali sözü ağzımdan aldı :smiley:
İkiniz rahat rahat yürürsünüz.Bende gelen diğer arkadaşları gezdiririm :smiley:

matiate' Alıntı:
Ali sözü ağzımdan aldı :smiley:
İkiniz rahat rahat yürürsünüz.Bende gelen diğer arkadaşları gezdiririm :smiley:
merhaba ömer
bekliyordum cevabını :smiley:
geciktin

mareshal' Alıntı:
merhaba ömer
bekliyordum cevabını :smiley:
geciktin
Merhaba :smiley:
Sayfayı güncellmediğin zaman gelen mesajlardan hemen haberin olmuyor.Murat ile rahat yürürsünüz dediğim gigi :smiley:
Diğer gelen arkadaşlarıda ben yürütürüm.Murat ın peşine takmam onları :smiley:

olmaz kardeşim bölünmek olmaz
anca beraber kanca beraber
hepberaber murat kardeşimi takipedeceğiz :smiley:

Valla ben sana baştan söyleyeyim :smiley:
Kimse Murat ın peşinden ben yokken takılmaz,tabi senin gibi kondüsyon sahibi olanları saymazsak ;D
Ben azda olsa Murat ı frenliyorumda :smiley:

ha unutmadan
levent eşinide getirmek istiyor ama parkurun biraz daha yumuşatılıp
eğlenceli bir yürüyüşe dönmesini umuyor.
bu işte rehber sizsiniz. ne dersiniz ?
özellikle benim tesekkürüme muradın yazdıklarından sonra :smiley:

Buyursun gelsin önümüzdeki hafta :smiley:
Sen Murat ile takılırsın :smiley: Bende grubumuza katılan yeni arkadaşları gezdiririm :smiley:

Ali ağabey, Ömer biraz haklı.
Ben nisan geldi günler uzadı diyerek daha uzun bir parkur düşünüyorum.

Levent bey eşi ile gelecek ise bahsettiğim parkuru tamamlaması çok zor.
Hoş Levent ağabey bile zorlanır.

Ömer ben Behzat düzlüğünden direkt zirveye oradan Halkapınara geçmeyi planlıyorum.AÖF görevim olmazsa tabii.
Senin grup düzlükten sonra zirve yapmakta zorlanırlar. Sürekli çıkış içeren bir parkur bildiğin gibi.

Sonra da klasik rota ile Beyoğlu Çeşme - Ağıllar (bakınız 18 ekim 2009) - baraj vadi - sanayi sitesi.

İsteyen gelsin yav :smiley:
Sen Ali ile yürürsünüz işte :smiley:

Enee bizim rotalar bura ya valla ağlayasım geldi. Buraların altına üstüne getirdik Menemen'den Karagöl'e o zor denilen dere yolunuda sanırım kısaltmak için kullandınız ki gerçekten zorludur :smiley:. Ayrıca Evka-6 dan bakınca tepede ki kayalıkların orada iyi mangal yapılıyor. Az mı gezdim ya bak şimdi :smiley:.

Yazın hiç çekilmeyen bir parkur yapmışsınız. Telsiz değil de uçaklar için yapılmış bir uyarıcı olarak düşünüyorduk biz onu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR