Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,468
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010)

Kıpır kıpır bir gezi bende diyorum izmirden geçerken neden Murat yerinde bulamadım,göremedim merak ediyordum.Şimdi anlaşıldı ama bilseydim taa oralara kadar transporterle bile çıkardım. ;) :D :D :D
Hepinize paylaşım için teşekkürler.
Murat dağlarda Kemal pc başında!! "seninle benim aramda büyük bir fark varrr"

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010)

Kemal ağabey sen 168 - Karatepe.kml dosyasını çalıştırdın mı bakayım.??

;D

TezzMertek' Alıntı:
Kemal ağabey sen 168 - Karatepe.kml dosyasını çalıştırdın mı bakayım.??

;D
Tamam Peki al bak bakalım Muratçığım beğenebilecekmisin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.140 Balıkesir susurluk tesislerinde 168- M.Ö. Dosyası. ;) :D ;D

Buda ispatı-ceride-i -cedideden cidden bir haber. ;) :D :D :D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.300

Çok teşekkürler Kemal ağabey ,
Okudum mesajlarınızı , daha önce de bakmıştım sayfalara ama o mesajlara ulaşabilecek vakti bulamamıştım.

Musty35' Alıntı:
benden bukadar umarım fotolar beğenilmişştir...makinayla siftahımızı yenı yaptık...herkese hayırlı geceler..mutlu kalın
Fotoğrafları beğenmek ne kelime tam anlamı ile harika olmuşş...

TezzMertek' Alıntı:
Çok teşekkürler Kemal ağabey ,
Okudum mesajlarınızı , daha önce de bakmıştım sayfalara ama o mesajlara ulaşabilecek vakti bulamamıştım.
Ben teşekkür ederim Muratçığım Ege üniversitesinin resmini gördüğün gibi ben sözümde durdum sana geldim ama senin İstanbulda olduğuna kesin gözüyle baktığımdan ayrıca benim İzmir proğramımda yaşadığım değişiklik ,gece geç vakit olması vede bir başka sorun sebebi ile görüşemedik. Ama bir gün mutlaka bir yerlerde görüşeceğiz inşaallah...
Nasıl 168-İzmir-kml adlı dosyasının dersine çalışabilmişmiyim. ;) :D :D ;D
Saygılarımla

Dersinize çalıştınız mı bilemiyorum.:smiley:

Dosya vasıtası ile GE üzerinden yürüyüş yapma imkanınız vardı da.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Dersinize çalıştınız mı bilemiyorum.:smiley:

Dosya vasıtası ile GE üzerinden yürüyüş yapma imkanınız vardı da.
;D
Ama Muratçığım ben tek değildim araçta yengende vardı. ;) :D :D :D Yakında sende bu işlerden baya baya iyi anlamaya başlayacaksın. ;D

Off Kemal ağabey Off

Bu mesaja kayıtlı dosyayı tıklar mısın.?

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• 168 - Karatepe.kml
    139.9 KB · Görüntüleme: 142

TezzMertek' Alıntı:
Off Kemal ağabey Off

Bu mesaja kayıtlı dosyayı tıklar mısın.?

[attachment=1[/quote]]Muratçığım seni offlattığım için özür dilerim benim amacım başka idi bildiğim halde işi yokuşa sürdüğüm için tekrar özür diliyorum.Ben başka şeyler ima etmeye çalışıyordum. ;) :D :D :D

Onu da anladım ağabey

Ek dosya sayesinde yürüdüğümüz yerlerden GE üzerinde geçebiliyorsunuz demek istedim bende.

İyi haftalar

TezzMertek' Alıntı:
Onu da anladım ağabey

Ek dosya sayesinde yürüdüğümüz yerlerden GE üzerinde geçebiliyorsunuz demek istedim bende.

İyi haftalar
Teşekkürler Muratçığım sizlerede iyi haftalar. Dosyayı olduğu halde kaydettim.

hoyrat58sivaslı' Alıntı:
Fotoğrafları beğenmek ne kelime tam anlamı ile harika olmuşş...

teşşekkur ederim...makina uzerindeki acemılıgımı atınca emın olun daha guzel karelerle butunlestıreceğim sizleri... yorumların için teşşekurler sivaslı ;D hayırlı geceler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri