Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,096
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 Aralık 2009)

İzmir'de Doğa Yürüyüşü
Ömer'in eklemediği doğada banyo fotoğraflarımı yerleştireyim

[attachment=1]

[attachment=2]

PC274011.jpg

PC274012.jpg

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 Aralık 2009)

;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sabah sabah iyi güldürdün beni Murat, Allah razı olsun... :D

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 A

Murat süpersiniz. Zirvede keyif için mangal, odun, tencere, masa, sandalye taşındığına şahit oldum. Fakat banyo keyfi için küvet taşımak bütün rekorları kırdı geçti. Şaka bir yana küvetin oarada ne işi var?! Birisi gecekondu yapmaya mı niyetlendi de ufak ufak taşıyım dedi?

Güne mutlu başlamama sebep oldun. 2010 yılı için hayal ettiğin/planladığın herşeyin gerçekleşmesini canı gönlümden dilerim.
Selamlar

Gördüğümüz güzellikleri sizlerle paylaşmak bizlerede enerji veriyor Efe Abi :smiley:
Murat banyo fotoğrafları özel olduğu için yüklemedim :smiley:
Sen asıl klozet üzerinde çekildiğin fotoğrafı koysana ;D

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 A

matiate' Alıntı:
Gördüğümüz güzellikleri sizlerle paylaşmak bizlerede enerji veriyor Efe Abi:smiley:

Ömer, senin fotoğrafçılığın çok iyi. Güzel fotoğraf çekmek başlı başına bir meziyet. Bir de gezenbilir olduğunda ortaya harika fotoğraflar çıkıyor tabii. Yeni yılda en güzel fotoğrafı çekmeni dilerim. Sağlıcakla kalın.

Resimler bir harika Ömer bey, off çekenlerin arasında bende vardım. :D
Adaşım formundasın yine sabah sabah gözümden yaş geldi... ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Resimler bir harika Ömer bey, off çekenlerin arasında bende vardım. :D
Adaşım formundasın yine sabah sabah gözümden yaş geldi... ;D ;D
Ömer demeniz yeterli bana.Bey kelimesi bu sıcak ortamda fazla resmi kalıyor :smiley:
Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır felsefesine inanan biriyim
Geziyoruz görüyoruz fotoğraflıyoruz ve aldığımız enerjiyi sizlerle paylaşıyoruz :smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Ömer, senin fotoğrafçılığın çok iyi. Güzel fotoğraf çekmek başlı başına bir meziyet. Bir de gezenbilir olduğunda ortaya harika fotoğraflar çıkıyor tabii. Yeni yılda en güzel fotoğrafı çekmeni dilerim. Sağlıcakla kalın.
Çok teşekkür ederim Efe Abi :smiley:
Doping almış gibi oldum valla :smiley:
Yeni yıl konusunda inşallah diyorum.Öyle bir kare yakalarsam burda payalaşacağım :smiley:

matiate' Alıntı:

Bu fotoğrafı 13 Aralık 2009 Onur - Doğançay yürüyüşümüzde Mustafa çekmişti.
[attachment=1]

klozet.jpg

EKARAIS' Alıntı:
Murat süpersiniz. Zirvede keyif için mangal, odun, tencere, masa, sandalye taşındığına şahit oldum. Fakat banyo keyfi için küvet taşımak bütün rekorları kırdı geçti. Şaka bir yana küvetin oarada ne işi var?! Birisi gecekondu yapmaya mı niyetlendi de ufak ufak taşıyım dedi?

Güne mutlu başlamama sebep oldun. 2010 yılı için hayal ettiğin/planladığın herşeyin gerçekleşmesini canı gönlümden dilerim.
Selamlar

Dağda bahçe içinde idi.
Hayvanların su içmesi için konulmuş.

2010 Temennileriniz içinde Amin diyorum ağabey.

Biraz zorlanıyorsun gibi bir ifade var yüzünde :p

Yemekte az su içmişim ve de lifsiz yemek yedim herhalde
;D

Yine harika bir yürüyüş yapmışsınız. Fotoğraflar ve yorumlar çok iyi elinine sağlık.

guzel anların fotograflıyoruz... bu da bir istisna, murat abini zor anlarını fotoğrafladık... ;D ;D ;D
bu hafta umarım gorusurz saglıcakla kalın...

Beyler elinize sağlık güzel gezi güzel fotoğraflar güzel anlatım için teşekkürler

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR