Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,096
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 Aralık 2009)

Teşekkürler Efe Bey ,

İzmir'e geldiğinizde bekleriz etkinliklerimize.
Soframızda her zaman 3. bir kişiye yer vardır.
Tabii parkurlarmızda da.

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirve - Doğançay Doğa Yürüyüşü (27 Aralık 2009)

keyfli bir gezi olmuş ayağınıza sağlık. paylaşım için teşekkürler

Görevimiz paylaşmak Sinan Bey ,

Ellerine ve anlatımına sağlık Yoldaş :smiley: Akşama bende yüklerim bir aksilik çıkmazsa ...

Birde tekrar ben bakayım neler yüklemiş ve yazmışım.
Sabahtan beri forum çok yavaş çalışıyor.
Konuyu bitirinceye kadar ben bittim.
Üzerine İzmir'de ki fırtına tipindeki yağmur nedeni ile oluşan elektrik kesintileri tuz biber ekmişti.

Çok güzel bir gezi ve fotoğraflar ellerinize sağlık, şimdi İzmir'de olmak varmış.

Sağolun Kemal Bey,

Çok güzel bir gezi olmuş adaşım, birde çok mu şanlısınız? O kadar koyun sürüsü var bir tane çoban köpeği yok, bizim parkurlarda sürü halinde gezip, ısırmasalarda genelde bayağı bir taciz ediyorlar bizi.. ;D ;D

;D

Adaşım bu mesajını Ömer görmesin.
Kulakları çoban köpeklerinin havlaması nedeni ile tüm gece çınlamıştır.
;)

Son fotoğraftaki sürüyü 3 adet Kangal koruyordu.
Bizim şansımıza çobanda sürünün yanında olduğu için pek bir tehlike teşgil etmedi.
Sadece havlamaları ile gürültü kirliliği yarattılar Ömer için.
;D

Bizim buralarda çobanın sürünün başında olmasıda bir şey değiştirmiyor, adamlar kıllarını bile kıpırdatmıyor...Genelde kendi imkanlarımızla kurtuluyoruz... ;) ;D ;D ;D

Edirne Keşan'da bir arkadaşım var .
Hakan Eşme.
Cumartesi günü yapmış oldukları Bisiklet Turunda yolda karşılarına çıkan hayranlarından (!) Dazer Baba sayesinde kurtuluyorlarmış.
;D

http://www.ticaretgroup.com/asp/show_stock.asp?product=6187

Murat sen üç köpek gördün ama sekiz adet köpek vardı orda :smiley:
Çobanla konuşurken başka köpeklerin seside gelince sormuştum ordan biliyorum :smiley:

Gezinin hikayesini Murat sayesinde yazmaktan kurtuldum :smiley:
İyi seyirler :smiley:

PC273856.jpg

PC273859.jpg

PC273861.jpg

PC273865.jpg

İkizgöller deniyor ama bir tek göl var :smiley:

PC273883.jpg

PC273884.jpg

PC273885.jpg

PC273888.jpg

Her fırsatta manzaraya dalıyorduk :smiley:
Murat ın dalışlarından bir an ...

PC273890.jpg

PC273894.jpg

PC273895.jpg

PC273893.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR