Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,651
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Geç bir yemek molası olsa da felsefemiz değişmiyor ;
" Eşşek gibi taşırım. Kral gibi yaşarım."
[attachment=1]

Temel, Dursun'a sormuş ;
" Uyy uşağım. Lotoda 6 tutturup zengin olursan ne yersin.?"
Dursun yanıtlamış.
- Soğanın cücüğünü yerim. O da sormuş.
" Ya sen zengin olursan ne yersin.?"
- Eşşekoğlu eşşek bana yiyecek, yiyecek mi bıraktın.? "
;D
[attachment=2]

Objektifi gören Mustafa , kırmızı görmüş boğa gibi hopppppppp kareye atlıyor.
[attachment=3]

Kaynaklar yakınlarında ki orman yangın havuzu.
Orman yangınlarında helikopterler su ikmali için bu havuzları kullanıyor
[attachment=4]

Ana yemek molasını geç bir saatte veren diğer yürüyüşçüler.
Dönüş rotamızı kendimiz belirlemiştik.
Öğlen yemek molamızı vermiş olduğumuz içinde bu noktada gruptan ayrılarak farklı bir parkur üzerinden Kaynaklar'a dönmeye karar verdik.
[attachment=5]

24 Ocak 10 - Nif  077.jpg

24 Ocak 10 - Nif  078.jpg

24 Ocak 10 - Nif  079.jpg

24 Ocak 10 - Nif  080.jpg

24 Ocak 10 - Nif  081.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Orman içinde ki yolu kullanarak ilerlerken yol ortasında söndürülmeden bırakılmış bir ateş görmüştük.
Salih fotoğraf çekmeye fırsat vermeden suyu boca edince;
[attachment=1]

Hava güneşli olsa da hayli soğuktu.
3-5 dereceler arasında oynuyordu.
Gölgelik alana geldiğimiz an sıcaklık düşüveriyordu.
[attachment=2]

Aman aman,
Bu manzara pek yaman.
Bolu değil Bolu.
Buca bura.
;D

[attachment=3]

Farklı bir açıdan.
[attachment=4]

Ömer ve fotoğraf avını bitiren Yusuf.
[attachment=5]

24 Ocak 10 - Nif  082.jpg

24 Ocak 10 - Nif  083.jpg

24 Ocak 10 - Nif  084.jpg

24 Ocak 10 - Nif  085.jpg

24 Ocak 10 - Nif  086.jpg

Ve son olarak,

Kaynaklarda yöresel ürün satan eyzemiz.

[attachment=1]

Ve 2. son olarak da ;D
Akşam Harmandalı da ki evime döndüğümde hazırladığım yemek sofram.

[attachment=2]
eee aç Ayı oymamaz da yürümezde.

24 Ocak 10 - Nif  090.jpg

24 Ocak 10 - Nif  091.jpg

Eee öyle bahar havasında ben de yürürüm tabii ;D... Bizde şu an hava -9ºC :smiley:...

Gezdiğiniz yerler, gördükleriniz, yedikleriniz, sizler v.s. her şey çok güzel görünüyor. Kutluyorum sizi... :smiley:

2009 Nisan ayında yürüdüğünüzü duymadım pardon görmedim ;)

Teşekkürler.

Son kare için yorum yok mu.?
;D

TezzMertek' Alıntı:
Mustafa biraz daha dikkat.
Fotoya gireceğim diye sakatlama kendini.
;D
index.php

hay allah'ım bu fotoğrafta kendi halime çok güldüm :D bir ayağım kara saplanmış, yüzümdeki ifade yaşadığımız güzel anları anlatıyor sanki ::smiley:
hepinize çok teşekkür ediyorum.. Nif zirvesine çıkmayı uzun zamandan beri istiyordum.. Sayenizde bu isteğimide gerçekleştirdim :smiley:
Fotoğraflar çok güzel ve eğlenceli olmuş Murat abi.. Eline sağlık :smiley:
Ömer abi sanada ayrıca teşekkür ediyorum :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Son kare için yorum yok mu.?
;D

Aç ayı konulu kare mi, haklısın... ;D Üşenmiyorsun da, seni ayrıca kutluyorum... ;D ;D ;D

Teşekkürler.

Dağdan döndüğümüzde hemen markete gidip nevalelerimi aldım.
Eve gelir gelmez geçtim mutfağa.
19:30 da evde idim.
Foto saatine kadar bunları hazırladım.
Gecede Yıldız Savaşları filmini seyrettim.
Hiç alt yazılı seyredememiştim.

Üç yıl aradan aradan sonra karda yürüme keyfine ulaştığım için mutluyum :smiley:
Dedak'tan uzun zamandır görmediğim arkadaşlar ile karşılaşmakta güzeldi
Bende bu akşam fotoğrafları yükleyeceğim bir aksilik çıkmazsa :p
Ne kadar keyifli olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım :smiley:

Ömer abii :D
valla senni fotoğrafları görmek için sabırsızlanıyorum.. bende pek umut yok fotoğraflar pek iyi değil.. birde aceleye gelen çoğu fotoğrafta titreme var :-\
bazılarıda manuelde çektiğim için fazla karanlık olmuş.. güzelce bir ayıklayıp bende paylaşıcam :smiley:

yine heer zamanki gibi güzel ve keyifli bir gezi yapmışsınız. paylaşım için teşekkürler

Yemek sofrana kadar herşey harika gidiyordu Murat... Şaka bir tarafa çok güzel bir gezi olmuş, Ömer ve Murat ikilisine katılım bi hayli fazlaymış bu hafta. :smiley:

NEHİR' Alıntı:
Yemek sofrana kadar herşey harika gidiyordu Murat... Şaka bir tarafa çok güzel bir gezi olmuş, Ömer ve Murat ikilisine katılım bi hayli fazlaymış bu hafta. :smiley:
Biz başkalarına katıldık bu hafta :smiley:
Kıbrıstan gelen arkadaşımın ısrarı ile gittik ve iyikide gittik :smiley:

Yemek soframdan sonra ne olmuş ki.?

Yok diğerleri bize katılanlar değil.
İzmir'e kar yağdı diye 3 farklı bizimle 4 farklı dernek orada idi.
Bunların yanında 3-4 kişilik küçük gruplarla da karşılaştık parkur üzerinde

Asiye bir mesaj yazmış.
Hep birden yanıt bombardımanına maruz kalmış.
;D

Bu arada parkurun Google Earth üzerinde görünümü.;

Dönüşte yolu bayağı br uzatmışıM :smiley:
[attachment=1]

GE'de Yürüyüş Parkurumuz.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR