matiate' Alıntı:Dik inişler yaptık ...
efsane1985' Alıntı:arkadaslar yazdıgınız güzel sözlere cok tesekkurler ama bu guzellıge renk katanda kendınızdınız bunu sakın unutmayın:d bızde cok eglendıkguzel bı yuruyus oldu :d ve ılk gelen arkadaslar gayet zor bi parkurdan basarı ıle cıktınız:d kendınız ıle gurur duymanız lazım:d pazar gunu gorusmek dılegıyle:d
efsane1985' Alıntı:gürhan kardesım en cokta sen bekledın ama yamuk yaptı sana sis bu pazar olacak ama:d sis ıcıme doguyor
Sis bizleride içine alsın diye çok bekledik ama olmadı...
Kutadgu' Alıntı:Kaynak akarsu fotoğrafları harikaymış Ömer emeğine sağlık :
Teşekkür ederim Ertan AbiKutadgu' Alıntı:Kaynak akarsu fotoğrafları harikaymış Ömer emeğine sağlık :
fgurhanf' Alıntı:Dostum napcaksın hayatta her istediğimiz olmuyor, gerçekten çıkabilecek olsak zaten bizi ömerler çıkartırdı, çok fazla olacaktı, neyse bir dahaki sefere artık
Gezenbilir sofraları meşhurdurkroscu78' Alıntı:slm arkadaşlar sizlerle tanışmak ve bu etkinlikte olmaktan çok mutlu oldum inşallah bundan sonraki etkinliklerdede sizinle olıcam pazargününü şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum .
Yalnız ben ömrümde dagda böyle sofra görmedim arkadaşlar neydi o ya bir kuş sütü eksikti valla harikasınız ellerinize saglık .
fgurhanf' Alıntı:Kardeşimm senin için profil fotoğrafının nerden yapıldığını buldum,
TezzMertek' Alıntı:15 Mayıs 2011.
Isparta - Dedegöl Dağları öncesi antreman çıkışı olacak.
Grubu epey zorlayacağız haberiniz olsun.
;D
Bu arada Isparta etkinliğimiz için;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69070.0