Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kutadgu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,279

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011)

efsane1985' Alıntı:
gürhanım elıne saglık :D kaptan yaaa :( valla soyle daha uzun olsa kımsenın sesı cıkmazdı cok guzeldi yaaaaa:smiley:eyvallah abım:d bu ekıp ısparta da cok guzel seyler yapacak :d GEZEN BİLİR İZMİR seviyorum sizi:D
Hiç olmamasından çok daha iyi oldu :smiley:
Ispartadan önce kamp etkinliğimiz olacak inşallah...

Vallaha arkadaşlar teleskobu da getirsem daha bomba olcakmış, hava kapatıyor diye almamıştım çok da kapatmadı, bir dahaki sefere artık bakarız saturn'un halkalarına =)

Ynt: Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kamp Duyurusu (26 - 27 Mart 2011)

Sizler adına ve İzmirim den eGem den görseller adına gerçekten çok sevindim..
Keyifli bie etkinlik olmuş gerçekten..
Paylaşımlarınız, güleç yüzünüz ve eGe dolu etkinliğiniz adına teşekkürler..:smiley:
sevgiler...

resimler bu kadar mı? :(

kamptaki küçük dostlarımız (köpecikler)bizi aramaya çıkmışlar :D :D

O kadar olur mu ? :smiley:
Fotoğraflar ayıklanacak daha.Bir sürü fotoğraf makinası vardı kampta...
Yakın zamanda diğer arkadaşlarda eteklerindeki taşları dökerler sanırım :smiley:

Teşekkürler Hasan kardeşim.Selamlar :smiley:

Çok güzel bir hafta sonuydu, tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kaz Dağları'na gitme planı mutlaka hayata geçirilmeli diyorum, dikkatinize :smiley:

ne hımmm kuzum, bu sefer seni kaçırcaz kesin, merak etme :smiley:))

kuzum nasıl kaçıracaksınız...
ben mayıs da olmak istiyorum inş.

:smiley:Bızlere bu fırsatı veren (ÖMER VE MURAT ) Arkadaşlarıma çok tesekkur ederım .Ömrumde böyle bir kamp yaşamamıştım..TÜM GEZEN BİLİR İZMİR AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM... :smiley:SAYGILARIMLA (Tabiki bu arada bu Kampların Devamını dilerız )xd

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR