Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canvarol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,956
Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

demir59' Alıntı:
Üstadlarım bizim fotoları buraya siz alır mısınız yoksa biz tekrar yükleyelim mi?

Ceyhun, fotoğrafları biz alacağız.
Selamlar

Etiketler

selektro' Alıntı:
Efe bey aslında etkinlik gerçekleştiği için konuyu artık Doğa Yürüyüşü -Trekking bölümüne taşırsanız iyi olur diğer üyelerimizde görsünler

İşlem Tamamdır.
Efe ağabey özel mesajda ki anlaşılmayan bir bölüm varsa tekrar yazmanızı rica ederim.

İzmir'den Selamve Sevgiler.

İleriki haftalarda katılımın artacağına inancım tam :smiley:
İzmirden selamlar...

Bir daha ki yürüyüşün yakın bir zamanda gerçekleşmesini ve katılımın artmasını bekliyorum.:smiley: ilk yürüyüş çok keyifli geçmişti

evet Can, sendeki diğer fotolarıda heyecanla bekliyoruz.

Ceyhun abi kusura bakma biraz yoğundum 2 gündür pek fırsatım olmadı oyüzden gecikti fotoğraflar. Çokta çekmemişim fotoğraf kendimi yürümeye verince güzel kareler yakalamak pek mümkün olmadı. :smiley:

DSC_0024 (3216 x 2136).jpg

DSC_0033 (3216 x 2136).jpg

DSC_0035 (3216 x 2136).jpg

Arkadaşlar,

Güzel resimler için teşekkürler. Sizlerle tanıştığıma memnun oldum.

Günaydınlar,
Her ne kadar katılamamış olsam da İstanbul'da etkinliklerin aktif hale gelmesini dileyen biri olarak başlangıç yapılmış olmasından memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. İstanbul için öncü oldunuz, teşekkürler. Etkinliklerin artarak devam etmesi dileğiyle...

Teşekkürler Can, eline sağlık. Biz de sizi tanıdığımıza memnun olduk Efe abi. Diğer gezilerde tekrar birlikte olmak dileğiyle. Selamlar

Bende sizlerle tanıştığıma çok memnunum.

Bundan sonra ki yürüyüşlerin çekirdek kadrosu da belli oldu gibi Efe Bey ve Ailesi, Ceyhun Abi ve ben. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR