Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,334

berksito

Gezenbilir Fotoğraf Grubu
Yer
İstanbul
Web
www.berksarac.com
01- Koza Yardımcı (çadır)
02- Sedat Açıl (pansiyon)
03- Berk Saraç (çadır)
03- Amina (pansiyon)
04- Elif (pansiyon)
05- Mert Kiğılı (pansiyon)
06- Esra Akeroğlu + face + Berk (Tanımıyorsunuz tanışacaksınız. Öncü birlik. Az sonra yola çıkıyoruz nasipse. Çadır kuracağız..)
07- Funda Erhan
08- Serkan Kara (çadır)
09- Nilsun Şahin (çadır)
10- Gülbin Bahar (çadır)
11- Olcay + 1 (çadır)
12- Serkan (çadır)
13- Murat Çelebi (BolBuzJack) Saat belli değil (Çadır)
14- İrfan Usta +4 (çadır)
15- Tayfun bey (çadır)
16- Oktay Onuş (pansiyon)
17- Feyzi
18- Sabri Yücel (çadır - bu aksam yola cıkıyorum)
19- Fatih Aydoğdu (çadır)

İlk fotoğraflar benden 8)
devamı gelecek...

Image00433.jpg

Image00438.jpg

Image00538.jpg

Image00541.jpg

Image00168.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Image00541.jpg

::smiley: Bu araç ne durumda ???

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Yine çok güzel bir haftasonu oldu
Sabri abi ve Mürşat'a tekrar geçmiş olsun umarım Mürşat'ın aracında fazla masraf yoktur
Katılan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Eşim fazla sartıntıdan dolayı rahatsızlandığı için dönüş yolunda konvoyu bekleyemedim kusura bakmayın
Esra sana ve pansiyona giderken aracında bana şefkat gösterip öpen Face e ayrıca teşekkürler :D

yengeye ve sana da bizden selamlar ve sevgiler Yücel.
face seni ne ara öptü onu farketmedim ama. öper benim oğlum (yalar daha doğru :p )
Face ile rahatsızlık verdiklerimizde oldu ise özür dileriz. küçük lambası vardı tasmada ama gece pekde yetmedi. ışıl ışıl tasma tasarımı yapacak Berk .. o zaman heryerden görülecek :smiley:

Muhteşem bir haftasonuydu; başta olağanüstü coğrafyada bize gps'i ile rehperlik eden bizi o etkileyici bölgeye götüren Murat'ın zat-ı alilerine, buz stoklarını sonuna kadar açan face'in anası güzel insan Esraya, longoz ormanlarında bana eşlik eden muhterem hemşerilerim Gülbin ve Nilsuna, kampa sesi ve enerjisi ile renk katan olcay ve kardeşine, güzel muhabbetlerini konvoyda ve kampta esirgemeyen tüm arkadaşlarıma, organisazyonun gerçekleşmesini sağlayan başta koza olmak üzere sedata ve mert'e teşekür ederim...

Özellikle otomobillere offroad yaptırmak ve onların yüzünde mutluluğu görmek çok güzeldi...bölge olağanüstüydü tadı damağında kalmak budur ve çok acıdırki bu kadar güzel bir yer markalaşamamaktadır ve malesef ozaman korunamayacaktır.

Mürşat, Sabri ve İrfan ustaya geçmiş olsun...

Mürşat bidaha uçuşa geçmek istersen haber verde kanatlarına çarpmayalım arkanadan gelirken ;D ;D ;D
Sabri baba yahu senin megana ettiğin muamele neydi, yanlız nasıl temiz kalpliysen hep bize denk geldin yolda ;D ;D ;D
Murat eve geldim duşa girmeden kapağı açtım ve doğru bir duble buzluğa yahu bu ikinci şişe birinciden daha bi güzel gibi yaw ;D ;D ;D
Kozacım seni taşfırın offroadlara kaptırmanın derin üzüntüsü içindeydik ;D ;D ;D

longoz keşif grubunun telsizden dinlediği albüm Gürol Ağırbaşa ait "KÖPRÜLER" albümü bendeki 1 olması lazım ama 2 side var galiba

fotoğraf ve videoları bekliyorum tıpkı orkunun beklediği gibi adam 1 haftadır ercovanın videosunu bekliyo kasap önündeki kedi misali hahahahaaah ;D ;D ;D

Gürol Ağırbaşa ait "KÖPRÜLER...
süper albüm. ve az sonra alacağım gidip :smiley:
otomobilimizin gidemediği yerde Face ve beni yolcu olarak kabul ettiğin bende sana ayrıca teşekkür ederim canım benim :smiley:
yanlız bu offroad feci birşey. kafamda sürekli neyi satsamda nasıl birşey alsam planları var şimdi. insanın kanına işliyor.

Fatih ikinci şişe'de var demek ;D

Bu bölgenin tadı her zaman insanın damağında kalıyor, dönüş yoluda muhteşemdi ama karanlık olduğu için göremedik. Bölgede bir sürü girilmedik cennet olduğuna eminim. Ancak alışkanlık yapmasın dikkat edin, biz dokuz on yıl önce oranın büyüsüne kapıldık ve şimdi en azından her ay bir kere gidemeden duramıyoruz ki bu bazen iki üç hafta üst üstede olabiliyor. Sahile inemedik :( keşke sabah erken yola koyulsaydık, böylece hem sahile inebilir hemde sizlere kamp yaptığımız yeri gösterebilirdim. Neyse bir iki hafta dinlenip tekrar bir gezi yaparız artık, kalan yerleride o zaman görürüz. İlk etapta güneşli göl diye anılan kamp alanı, longozdan sahile iniş, oradan Kızılağaç köyüne çıkış, Demirköy yakınlarında ki Fatih'in dökümhaneleri (arkeolojik kazı alanı), Bulgaristan sınırı Rezve deresi, sınır köyleri akla geliyor. Kışın Mahya dağı keşfedilebilir, yaz başı Dupnisa mağaraları gidilebilecek yerler arasından şimdilik aklıma gelenler.

çok keyifli bir kamp oldu iyiki varsın gezenbilir :smiley:..bugün istanbula uyum sağlamaya çalışıyorum zor olacak :( başlarına küçük aksilikler gelen arkadaşlara geçmiş olsun, yeni kamplarda görüşmek üzere her şey için hepinize teşekkürler....

Aksililikler yaşayan arkadaşlara benden de geçmiş olsun.

Yine Gezenbilirdik, yine çok güzel bir hafta sonuydu. :smiley: Gerçekten büyüleyici bir güzelliğe sahip bir yer.

Katılan, emeği geçen herkese teşekkürler.

Fotoğraflar yükleyen arkadaşların da ellerine sağlık. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR