Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011
Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011
Bütün hava şartlarının yaşandığı güzel bir tırmanış olmuş, yüreğinize sağlık
Çiğdem, ne kadar strese girsen de şeytanın bacağını kırmışsın.
Başlangıcı yapmışsın, artık sana zirve yolları görünüyor
Hazırlanan video için de teşekkürler.
Ben de tırmanmışım gibi hissettim.
Bundan sonraki faaliyetin fotoğraflarını ve video çekimini bekleyeceğiz artık
23 Nisan 2011 tarihinde yapılmış olan Hasan Dağı faaliyeti hava şartlarının gittikçe ağırlaşması sonucu 2900mt'de faaliyeti sonlandırmamıza neden olmuştu.
28-29 Mayıs 2011 tarihinde T.D.F'den gelen faaliyet bilgisi bir anda 23 Nisanda yapamadığım zirvenin rövanşımıdır diye düşünürken kendimi bir anda Aksaray helvadere köyü karbeyaz otelin bahçesinde buldum.
28 Mayıs akşamı bütün hava raporları yağış verirken dışarıda rüzgar fırtına tüm gücü ile kendini hissettirmekteydi.Sabah 03:30'da alınacak son hava raporuna göre hareket edilecek gerekirsr tırmanış pazartesiye ertelenecekti.Sabah 03:00'da kalktığımızda pırıl pırıl bir gök yüzü bizleri biraz olsun umutlandırdı.Son veriler değerlendirildi ve faaliyet başladı.
Yılan Kar rotası çıkılarak zirveye ulaşıldı.Saat03:30'da başlayan faaliyetimiz 12:00'da kamp alanına gelmemizle sonlanmış oldu.Rota üzerinde kazma,krampon kullanılmadı.