Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,080
Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğrafları (5 Aralık 2010)

IMG_1201.JPG
IMG_1208.JPG
IMG_1210.JPG
IMG_1220.JPG

Etiketler

Rica ederim,araçdan sarkarakda olsa ,çamurdan kaçarak yamuk karelerde çeksem,hiç bir anı kaçırmamaya çalıştım elimden geldiğince. Bu arada doğru söylüyorlarmış valla fotoğraf çekenin fotoğrafı olmaz diye,yani benim makinayı alıp çekenler olmasa varla yok arasıyım organizasyonda :smiley:)

Paylaşımlar çok güzel olmuş.Geziye katılmış kadar keyif aldım forumu takip ederken. Emeği geçen herkese teşekkürler...

resimleri ancak yükledim zaten gezip yemekten çok resim cekmeye fırsatım olmadı :smiley:)):smiley::smiley:
hazırlayan ve bizleri davet eden Hasan çalışkan ve Ahmet abilere teşekkur eder ve devamını bekleriz
güzel bir tanışma gezisi oldu bence

Not: yeni gezilere tolga ve ekibi gelecekse tarafıma önceden bildirilmesini rica ederim zira aç kalma tehlikesi geçirdik :smiley::smiley::smiley::

İnasan bu fatoğrafları gördükçe damarlarındaki kanlar pati çekiyor. Harika fotoğraflar.....

benim araba da rüzgar kesme görevini başarıyla tamamladı. her ne kadar kimsenin takılmadığı yerde takılsamda rüzgarı çok iyi kestim sanırım

aracı standart halden çıkarana kadar birilerinin beni araçlarında misafir edeceğini umuyorum arkadaşlar. ( börek- tatlı vs... rüşvet olarak verilecektir )

MERHABA emeginize saglık bende birs uzuki servisi ve gerçek bir suzuki binicisi olarak sizlerle beraber olmak isterdim ama duyurudan geç haberim oldu bidahakine mutlaka katılacam ÖZYENOTO :'( :'( :'(

EFE tabiki misafir ederiz tanışalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR