Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

Ersin çok hoş bir karikatür ;D

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 3. Işık Dağı - Karagöl Bahar Kampı (27-28 Nisan 2013)

16-Levent-Esra Göçmen...........Binek araç

Levent-Esra Göçmen çifti olarak binek araç ile Pazar günü kampınızı ziyarete geleceğiz.

Selam arkadaşlar, bugün çalışdığım için yarın sabah köpegim fiko ile geliyorum, Pazar günü için bir yüyürüş proğramı varmı,saat kaçda orda olmalı ? yarın Ankaradan katılmak isteyen olursa bana ulaşabilir veya bir istegi olan unutulan eksik olan birsey varsa memnuniyetle getirebilirim görüşmek tanışmak üzere özellikle Ahmet Bolgi diye biri varmış :smiley: onu görmeye geliyorum. erdal ekinci 0532 230 59 69

erdal ekinci' Alıntı:
Selam arkadaşlar, bugün çalışdığım için yarın sabah köpegim fiko ile geliyorum, Pazar günü için bir yüyürüş proğramı varmı,saat kaçda orda olmalı ? yarın Ankaradan katılmak isteyen olursa bana ulaşabilir veya bir istegi olan unutulan eksik olan birsey varsa memnuniyetle getirebilirim görüşmek tanışmak üzere özellikle Ahmet Bolgi diye biri varmış :smiley: onu görmeye geliyorum. erdal ekinci 0532 230 59 69

Bizde kendi aracımızla geliyoruz.. bizim öngörümüz 10-11 arası en geç kamp alanında olmak.. daha erken gelmeye gayret edecegiz.. Yolu daha önce gitmediğim için harita ve navigasyoana güvenecegim.. navigasyon 1:30 saat sürer diyor.. evden 8-8:30 gibi çıkabilirsek 10 civarında kamp alanında oluruz diye düşünüyorum.. bizde yürümeyi dusunuyoruz.. kampa geldikten sonra yürüyüş ile ilgili plana gore hareket ederiz..

Erdal bey, biraz önce Zerrin hanıma cepten mesaj attım, eşim ile birlikte 10 gibi kamp alanında olmayı planladığımızı bildirdim.. Artık mesajı orada mı alır, yoksa dönerken yolda mı okur bilmem.. :smiley:
Size de cep telefonumu siteden özel mesaj ile gönderdim...

Bu etkinliğe ait görsellere ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96286.0 sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi Paylaşımlar ve seyirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR