Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,298

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Çok güzel bir gezi oldu,tüm arkadaşlara teşekkür ederim.En kısa zamanda eklerli,körili tavuklu bir gezi daha olursa ne iyi olur :smiley:

çok güzel,çok keyifli bir geziydi.emeği geçen herkese çok teşekkürler.sizleri tandığım için çok mutlu oldum,en kısa zamanda görüşmek üzere =)))

Birkaç fotoğrafta benden :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

06.12.2009 Galata gezisi 001.jpg

06.12.2009 Galata gezisi 003.jpg

06.12.2009 Galata gezisi 005.jpg

06.12.2009 Galata gezisi 006.jpg

06.12.2009 Galata gezisi 008.jpg

Gezenbilir ailesine bir kez daha teşekkür ederim. Gerçi şimdiye kadar katıldığım etkinliklerin hiçbirisinden keşke gitmeseydim diye ayrıldığımı hatırlamıyorum. O yüzden bu gezinin de harika geçeceği beklenen bir şeydi.
Fotograf çeken elleriniz dert görmesin :smiley:

Bu kültür turuna katılmamıza vesile olan başta Zeynep Esra arkadaşımıza ve tüm Hahambaşılık yetkililerine teşekkür ederim. Aynı ülkede, aynı mahallede birlikte yaşadığımız yahudi vatandaşlarımızın kültürü ile ilgili bilmediğimiz pek çok şeyi öğrendik.
Galata civarında daha önce hiç girmediğimiz sokaklara girdik.
Girip hatta önünden geçip ne olduğunu, tarihini bilmediğimiz binaların tarihini öğrendik.. Çok keyifliydi.
Tur rehberimiz Moiz Gabay da burada ekstra bir teşekkürü hakediyor. Onun rehberliğinde gezi daha da keyifli oldu, sağolsun..
Yeni gezilerde görüşmek üzere.

(fotoğrafları öğleden sonra eklemeye çalışacağım..)

Az önce ne zamandır siteye bakmıyorum diye girdim ve fotograf etkinligini öğrenmiş bulunuyorum :( Bu etkinlikleri mutlaka siteyi periyodik olarak ziyaret ederek mi ogreniyoruz? Eskiden hem mail adresime bilgi gonderilirdi hem de facebook'da etkinlik daveti yollanırdı.. Bu sefer niye boyle oldu. Ozellikle kacırmak istemedigim fotograf turlarından birine katılamadıgım için cok uzgunum :'(

Dream_Rocker' Alıntı:
Tüh kaçırdık etkinliği bu defa. :-\

DidemGelirli' Alıntı:
Az önce ne zamandır siteye bakmıyorum diye girdim ve fotograf etkinligini öğrenmiş bulunuyorum :( Bu etkinlikleri mutlaka siteyi periyodik olarak ziyaret ederek mi ogreniyoruz? Eskiden hem mail adresime bilgi gonderilirdi hem de facebook'da etkinlik daveti yollanırdı.. Bu sefer niye boyle oldu. Ozellikle kacırmak istemedigim fotograf turlarından birine katılamadıgım için cok uzgunum :'(

Demek ki ne yapmak lazımmış? Formu sürekli takip etmek lazımmış ;)

Yanlış hatırlamıyorsam 27 aralık da bu turun tekrarı yapılacak. Zeynep Esra arkadaşımız detaylı bilgisini verecektir. Haftada bir bile girip baksanız tüm etkinlikleri yakalarsınız.
Etkinliklerden mail yolu ile haberdar olmak isterseniz istediğiniz etkinliğin (fotoğraf, gezi, offroad, festival vs) ana sayfalarındaki "Haber ver" butonuna tıklamanız yeterli..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri