reyan
Basit yaşa. Çok ver. Daha az bekle.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)
Ben de Ahırkapı'daydım,
Ama erken gittim öğle saatlerinden sonra, Show TV muhabirleri röportaj yaptılar benimle, üstelik siteden ve Kakava'ya yapacağınız geziden de bahsettim, gerçi seyretmedim hem ct. hem pazar çıkmış ne dedim, ne kadarını almışlar bilmiyorum.
Akşam çok kalabalık oldu nefes alacak gibi değildi, oynadım durdum yine de...
Erken gitmenin en çok fotoğraf adına yararını gördüm, sanırım haftaya eklerim fotoğrafları.
En çok geçen hafta gitmeseydim Edirne'ye gelmek isterdim sizinle ona üzüldüm.
Sedat çok kalmadığım için seni aramadım, ama birini sana benzetip sordum "sen Sedat'mısın?" diye, )))) değilmiş o utançla arayacağım varsa da arayamadım, en çok eşim güldü bu duruma )))))))))))))) Bense hala kıpkırmızıyım bak)))))))))))))))))))
Kendi adıma sağlık ve huzur diledim.
Sizlerin de iyi olmanızı dilerim.
Dilekleriniz inşallah kabul olmuştur...
Ben de Ahırkapı'daydım,
Ama erken gittim öğle saatlerinden sonra, Show TV muhabirleri röportaj yaptılar benimle, üstelik siteden ve Kakava'ya yapacağınız geziden de bahsettim, gerçi seyretmedim hem ct. hem pazar çıkmış ne dedim, ne kadarını almışlar bilmiyorum.
Akşam çok kalabalık oldu nefes alacak gibi değildi, oynadım durdum yine de...
Erken gitmenin en çok fotoğraf adına yararını gördüm, sanırım haftaya eklerim fotoğrafları.
En çok geçen hafta gitmeseydim Edirne'ye gelmek isterdim sizinle ona üzüldüm.
Sedat çok kalmadığım için seni aramadım, ama birini sana benzetip sordum "sen Sedat'mısın?" diye, )))) değilmiş o utançla arayacağım varsa da arayamadım, en çok eşim güldü bu duruma )))))))))))))) Bense hala kıpkırmızıyım bak)))))))))))))))))))
Kendi adıma sağlık ve huzur diledim.
Sizlerin de iyi olmanızı dilerim.
Dilekleriniz inşallah kabul olmuştur...