Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atlantis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,395
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Benimki daha da geç oldu, diaları banyo yaptırıp taratmam ancak oldu.
Daha da yükleyeceklerim var. Bunalr birinci posta olsun.

Selamlar herkese

Oynattılar pek oynattılar.

dilekler, binlercesi...

Show TV muhabirleri onlar beni haber, yaptı ben de onları...

Trampetçiydi o...

Onun da dilek dilemeye hakkı var, dileği ciğer miydi ki?

Bir dilek de O'ndan

O da trompetçiydi..

Ve de çok güzeldi.

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

reyan merhaba
resimlerin bir harika ellerine sağlık oralara gitmesekte bizlere o güzel resimlerinizle o duyguyu yaşattınız sen ve diğer arakadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım.

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.

Selamlar,

Biraz geç olsada fotografik sunumumla sizlerleyim.

Ahırkapı Kakava'nın ve Edirne'nin duruşuna bir de benim objektifimden bakın ;

İyi seyirler...

Emeğine sağlık hocam...Geç olsun, güç olmasın Hem assolistler en son sahne alırlarmış

Fotoğrafları bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler...Hepsi birbirinden güzel fotolar...

Bu arada; reyan hocam her gittiğin yerde dünya tatlısı bir ufaklığı objektifinle yakalıyorsun hemen...Daha önceki gezi yazında da kafesteki kuşu seyreden ufaklık süperdi...Teşekkürler...

Arkadaşlara konuyu hatırlatayım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5498.0

Hasan, döktürmüşsün Ellerine sağlık, beklemeye değer fotoğraflar

Murat teşekkür ediyorum ve Hasan özellikle kıspet detayına bayıldım.
Tüm fotoğraf çeken arkadaşların gözlerine sağlık.

reyan

Sedat çok teşekkür ediyorum

Şey!
Benim dialar ancak çıktı da
Önce portrelerden başlamak isterim, ardından vakit bulursam binalar, manzaralar ve şenlik fotoğrafları...

Bu amcam, sabahın köründe ayakta duramayacak kadar sarhoştu.
Her an darbeyi yeriz herhalde bünyeye demedim sanmayın

Hüzünlü çingeneler de vardı ortada ...

Makaranın neredeyse yarısını yedi bu zilli. İki dakka duramıyor yerinde...

Enteresan bir karakterdi kendisi...

Allah keyfini daim etsin... Heyt beah! Bir şöyle gülemedim şu dünyada ...

Kırmızı olsun tamam da, ne koydun kafana

BU arada Sedat Bey, bir kez olsun etik davranıp;
bu dolgu flaş dediğin olmuş mu, sen bir de o gözle bak bu karelere...

Ali hepsi birbirinden güzel fotoğraflar, ellerine sağlık. Dolgu flaş konusunda, sadece bir tık daha kısılmasında fayda var sanırım

Dolgu flaş nedir?

Bir de Eskişehir gezisi ile ilgili başlık var da ben mi göremedim? Ne yediniz ne içtiniz? gezdikleriniz sizin olsun p

Eskişehir gezisi;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7627.0

Ali, ellerine sağlık Fotoğraflara eklediğin yorumların da bir başka güzel

caner' Alıntı:
Dolgu flaş nedir?

Dolgu flaş sadece gölgeleri almak için kullanılan, özellikle portre fotoğrafçılığında çok işe yarayan, sert ışık olmadığı için flaş kullanıldığı çok belli olmayan bir flaştır. Birçok dijital makinede flaşın şiddeti ayarlanarak dolgu flaşı olarak kullanılabiliyor.

Şuan CNNTURK'de 5n1k programında bu yıl yapılan Ahırkapı şenliğini gösteriyor...

SON KONULAR - FORUM