Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atlantis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,379
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

Benimki daha da geç oldu, diaları banyo yaptırıp taratmam ancak oldu.
Daha da yükleyeceklerim var. Bunalr birinci posta olsun.

Selamlar herkese

hopp.jpg

Oynattılar pek oynattılar.

bezler.jpg

dilekler, binlercesi...

avagidenavlanr.jpg

Show TV muhabirleri onlar beni haber, yaptı ben de onları...

kidr.jpg

Trampetçiydi o...

odileinidilemi.jpg

Onun da dilek dilemeye hakkı var, dileği ciğer miydi ki?

selam.jpg

:smiley:

umarmgerekleir.jpg

Bir dilek de O'ndan

littlekid.jpg

O da trompetçiydi..
lt.jpg

Ve de çok güzeldi.
littlekid2.jpg

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)

reyan merhaba
resimlerin bir harika ellerine sağlık oralara gitmesekte bizlere o güzel resimlerinizle o duyguyu yaşattınız sen ve diğer arakadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım. :smiley:

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.

Selamlar,

Biraz geç olsada fotografik sunumumla sizlerleyim.

Ahırkapı Kakava'nın ve Edirne'nin duruşuna bir de benim objektifimden bakın ;

DSC_8369.jpg

DSC_8361.jpg

DSC_8458.jpg

DSC_8476.jpg

DSC_8443.jpg

DSC_8471.jpg

DSC_8490.jpg

DSC_8516.jpg

DSC_8575.jpg

DSC_8652.jpg

DSC_8740.jpg

DSC_8614.jpg

İyi seyirler...

Emeğine sağlık hocam...Geç olsun, güç olmasın :D Hem assolistler en son sahne alırlarmış :D

Fotoğrafları bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler...Hepsi birbirinden güzel fotolar...

Bu arada; reyan hocam her gittiğin yerde dünya tatlısı bir ufaklığı objektifinle yakalıyorsun hemen...Daha önceki gezi yazında da kafesteki kuşu seyreden ufaklık süperdi...Teşekkürler...

Arkadaşlara konuyu hatırlatayım ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5498.0

Hasan, döktürmüşsün :smiley: Ellerine sağlık, beklemeye değer fotoğraflar ;)

Murat teşekkür ediyorum ve Hasan özellikle kıspet detayına bayıldım.
Tüm fotoğraf çeken arkadaşların gözlerine sağlık.

reyan

Şey!
Benim dialar ancak çıktı da :smiley:
Önce portrelerden başlamak isterim, ardından vakit bulursam binalar, manzaralar ve şenlik fotoğrafları...

k00000133.jpg

Bu amcam, sabahın köründe ayakta duramayacak kadar sarhoştu.
Her an darbeyi yeriz herhalde bünyeye demedim sanmayın ;)

k00000125.jpg

Hüzünlü çingeneler de vardı ortada ...

k00000114.jpg

Makaranın neredeyse yarısını yedi bu zilli. İki dakka duramıyor yerinde...

k00000110.jpg

Enteresan bir karakterdi kendisi...

k0000016.jpg

Allah keyfini daim etsin... Heyt beah! Bir şöyle gülemedim şu dünyada ...

k0000011.jpg

Kırmızı olsun tamam da, ne koydun kafana ;)

BU arada Sedat Bey, bir kez olsun etik davranıp;
bu dolgu flaş dediğin olmuş mu, sen bir de o gözle bak bu karelere...

Ali hepsi birbirinden güzel fotoğraflar, ellerine sağlık. Dolgu flaş konusunda, sadece bir tık daha kısılmasında fayda var sanırım ;)

Dolgu flaş nedir?

Bir de Eskişehir gezisi ile ilgili başlık var da ben mi göremedim? Ne yediniz ne içtiniz? gezdikleriniz sizin olsun :pp

Eskişehir gezisi;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7627.0

Ali, ellerine sağlık :smiley: Fotoğraflara eklediğin yorumların da bir başka güzel :smiley:

caner' Alıntı:
Dolgu flaş nedir?

Dolgu flaş sadece gölgeleri almak için kullanılan, özellikle portre fotoğrafçılığında çok işe yarayan, sert ışık olmadığı için flaş kullanıldığı çok belli olmayan bir flaştır. Birçok dijital makinede flaşın şiddeti ayarlanarak dolgu flaşı olarak kullanılabiliyor.

Şuan CNNTURK'de 5n1k programında bu yıl yapılan Ahırkapı şenliğini gösteriyor...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.