Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)
Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)
Serkan eline sağlık çok harika olmuş.Bende seyredemedim ama.Haber metnini okuyunca bile nasıl bir program olduğunu çok iyi anlayabiliyorum.Sana ve Mehmet abiye tekrar tekrar teşekkürler.
Saygılar.
Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)
Öncelikle etkinlikten dönen ekibe hoşgeldin diyorum Doğu Akdeniz Motor Sporları Klübü olarak ATV'deki haberi hep beraber izledik , elinize sağlık pazar gününkü OFF-ROAD etkinliğine katılamadığımız için çok üzüldük Buradan hepinize tekrar çok çok selamlar umarım başka bir etkinlikte tekrar buluşuruz
Kıbrıslı arkadaşlarımız
Görüntüleri beğenmenize sevindim. ATV ekibinin bize vereceği görüntüleri siteye de yükleyeceğiz. O görüntüler belki daha uzun olabilir... En kısa zamanda onu da öğreniriz.
yuksel, senın ısıklarda arabadan 'yorulmadık' dedıgın roportajı koydum habere, yarın biraz süresini uzatıp plaket törenini de ekler(daü den murat kardesimi kırmısız o bolumu vermeyerek telafi etmis oluruz
sonra da sedat a ulastırırım..
saygılar ve ıyı geceler
Gurur verici bir gezi. Heyecanini ve mutlulugunu paylasiyorum. Dogayla icice olmak, gezmekten ve engelleri asmaktan keyif almak kadar, motor sporlarinin ortak duygular yaratan ve insanları birbirine yaklastiran sosyal yonunu vurgulamak konusunda da basarili bir kadro is basinda. Tebrikler...