Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,647
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

umarım.. görüntüler güzeldi ,teşekkürler.

Etiketler

Bu bir AMC Cherokee! ;D

[attachment=1]

chegoneer.jpg

umarım arazide görürüz anlamında..:smiley:izledim.. :smiley:

buda benim xj yim ama artık yok, heralde yarışmaya girebilirdi

beyaz.jpg

Güzel bir arabaymış, evet iyi bir dereceyi hak edermiş gibi görünüyor. ;)

wj ler de kullanılan difransiyeller aleminyum diye duymuştum..agır arazide sıkıntı yaratabilir bence..

Bende wj kasanın zj kadar araziye girebileceğini düşünmüyorum... wj daha seri ve hızlı bir makinaya sahip. 4.7 lt makina 100 binden sonra yağ eksiltmeye başlar ki 200 binlerde çoğu motor yenilemesi ister ( istisnalar olabilir ). 3.1 dizel makina italyan motor olmasından dolayı ki çoğumuzun bildiği gibi tekne motorundan devşirmedir ve 3000 devirden sonra sıkışmaya başlar ve hararetten conta yakar vs vs... normal şartlarda teknelerde 3000 devirin üstüne nadir çıkılır. 2.7 dizel makina mersedes çıkışlı ancak ne kadar sağlıklı ve sorunsuz da olsa arazide uzun süre kullanımda sıkıntı yaşatır.... kasa ve yürüyen dayanıklılığı itibariyle de zj nin yanına yaklaşabileceğini düşünmüyorum , ancak belki yürütme maaliyetlerinin düşmesiyle belki 10 -15 yıl sonra 3.0 dizel motorlu yürüyeni de mersedes e ait son kasa GC arazide bol miktarda boy gösterebilir ki onunda handikapı elektroniği olacaktır... dolayısıyla sahip olduğumuz zj ve xj kasalara iyi bakmamız gerekiyor ve iddia ediyorum ki iyi kullanıcıların elinde olursa wj ler hurdalıklarda zj ler ise cj gibi asfaltta ve arazide bize hizmet etmeye devam edecekdir......

üzüntü verici bir durum ozaman hemen bir zj edinelim.. ;D

Fakat ZJ'ler ile ilgili ayrı bir husu daha var;
Önümüzdeki 5 seneden sonra hala arazide olan ZJ'lerin büyük bir kısmı karbüratörlüye çevrilecektir.
Demedi demeyin >>> bu gereklide, mümkün olduğunca elektronikten sıyrılacaklar.

ozaman wj lerin hiç şansı yok :smiley:

Bende bizim araçlarımızın resimlerini koyim dedim umarım beğenirsiniz 8)

1996 Grand Cherokee Limited ilk sahibiyiz (emektarımız) ve hala kullanıyoruz
1996grandcherokee3.jpg

Gerçi şu an üzerindeki aksesuarları sökülü ama en sevdiğim fotoğrafı

1994 Cherokee bir ara yakın bir tanıdığımızdan alıp daha sonra sattığımız aracımız
1994cherokee2.jpg

Bunlarda
Siyah 2005 Grand Cherokee 5.7 HEMİ Limited ve Gri olan 2008 Grand Cherokee CRD Overland
dsc00202bbj.jpg

resim videoların hepsi de süper yapanların uğraşanların ellerine sağlık

beatrix' Alıntı:
Benden bir tane daha.....! ;) :D ;D

7-4.jpg
................bu zaten sitenin göz bebeklerinden biri maşallah .......... ::smiley: ;) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR