Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ
Bende wj kasanın zj kadar araziye girebileceğini düşünmüyorum... wj daha seri ve hızlı bir makinaya sahip. 4.7 lt makina 100 binden sonra yağ eksiltmeye başlar ki 200 binlerde çoğu motor yenilemesi ister ( istisnalar olabilir ). 3.1 dizel makina italyan motor olmasından dolayı ki çoğumuzun bildiği gibi tekne motorundan devşirmedir ve 3000 devirden sonra sıkışmaya başlar ve hararetten conta yakar vs vs... normal şartlarda teknelerde 3000 devirin üstüne nadir çıkılır. 2.7 dizel makina mersedes çıkışlı ancak ne kadar sağlıklı ve sorunsuz da olsa arazide uzun süre kullanımda sıkıntı yaşatır.... kasa ve yürüyen dayanıklılığı itibariyle de zj nin yanına yaklaşabileceğini düşünmüyorum , ancak belki yürütme maaliyetlerinin düşmesiyle belki 10 -15 yıl sonra 3.0 dizel motorlu yürüyeni de mersedes e ait son kasa GC arazide bol miktarda boy gösterebilir ki onunda handikapı elektroniği olacaktır... dolayısıyla sahip olduğumuz zj ve xj kasalara iyi bakmamız gerekiyor ve iddia ediyorum ki iyi kullanıcıların elinde olursa wj ler hurdalıklarda zj ler ise cj gibi asfaltta ve arazide bize hizmet etmeye devam edecekdir......