B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 3 Tem 2009 #241 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ umutkaptan' Alıntı: ergün ebay yada almanyadaki hurdalıklardan bakındınmı Genişletmek için tıkla ... Boşver hurdalıkları ben sahile iniyorum şimdi.... ;D ;D ;D ;D http://www.metacafe.com/watch/3022797/zj_on_ormanl_beach/
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ umutkaptan' Alıntı: ergün ebay yada almanyadaki hurdalıklardan bakındınmı Genişletmek için tıkla ... Boşver hurdalıkları ben sahile iniyorum şimdi.... ;D ;D ;D ;D http://www.metacafe.com/watch/3022797/zj_on_ormanl_beach/
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 6 Tem 2009 #242 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Bu da benim GC. 96 model ve 5.2 lt.
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Bu da benim GC. 96 model ve 5.2 lt.
Wolverine-Grand Cherokee Kamp III Mesajlar 675 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 6 Tem 2009 #243 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Mola yeri Aksaray Agaçlı tesisleri mi ??? Hep dururum orada.Ayrıca aracınız çok güzelmiş ilk kez görüyorum gülegüle kullanın
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Mola yeri Aksaray Agaçlı tesisleri mi ??? Hep dururum orada.Ayrıca aracınız çok güzelmiş ilk kez görüyorum gülegüle kullanın
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 6 Tem 2009 #244 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ deniz bu resimler hakkındaki yorumunu hatırlıyorumda...;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ deniz bu resimler hakkındaki yorumunu hatırlıyorumda...;D ;D ;D
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 6 Tem 2009 #245 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı: Mola yeri Aksaray Agaçlı tesisleri mi ??? Hep dururum orada.Ayrıca aracınız çok güzelmiş ilk kez görüyorum gülegüle kullanın Genişletmek için tıkla ... Bravo valla, hatta ve hatta İstanbul'dan Mersin'e aile ziyaretine giderken çekilmişti. Diğer fotolar malumunuz Kızkalesi zaten.. İltifatlarınız için çok teşekkürler. İlerde Serkan Usta'nın yardımlarıyla biraz offroad kimliği de kazanacak ama kriz teğet geçemedi bir türlü..
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı: Mola yeri Aksaray Agaçlı tesisleri mi ??? Hep dururum orada.Ayrıca aracınız çok güzelmiş ilk kez görüyorum gülegüle kullanın Genişletmek için tıkla ... Bravo valla, hatta ve hatta İstanbul'dan Mersin'e aile ziyaretine giderken çekilmişti. Diğer fotolar malumunuz Kızkalesi zaten.. İltifatlarınız için çok teşekkürler. İlerde Serkan Usta'nın yardımlarıyla biraz offroad kimliği de kazanacak ama kriz teğet geçemedi bir türlü..
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 6 Tem 2009 #246 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ serkann' Alıntı: deniz bu resimler hakkındaki yorumunu hatırlıyorumda...;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... O yorum (görmemişin arabası olmuş yorumu) daha çok bu son eklediğim Aktaşlar sponsorluğundaki resim içindi Abi hakketten tam rezalet
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ serkann' Alıntı: deniz bu resimler hakkındaki yorumunu hatırlıyorumda...;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... O yorum (görmemişin arabası olmuş yorumu) daha çok bu son eklediğim Aktaşlar sponsorluğundaki resim içindi Abi hakketten tam rezalet
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 6 Tem 2009 #247 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ yok yok burdan öyle görünmüyor..herkes zj ye binemez..o kadarda olsun dimi
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ yok yok burdan öyle görünmüyor..herkes zj ye binemez..o kadarda olsun dimi
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 6 Tem 2009 #248 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Grand'ı boşver gözlükler yakıyooooor....!!!!! ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Grand'ı boşver gözlükler yakıyooooor....!!!!! ;D ;D ;D
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 7 Tem 2009 #249 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ takipteyim abi çaktırma hişşş...;D ;D
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ takipteyim abi çaktırma hişşş...;D ;D
GC 99 Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 8 Tem 2009 #250 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ bir jeep'te ben ekleyeyim ankaradan selamlar[attachment=1]
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ bir jeep'te ben ekleyeyim ankaradan selamlar[attachment=1]
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 8 Tem 2009 #251 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ WJ ha...! daha henüz tam girmediler araziye...... ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ WJ ha...! daha henüz tam girmediler araziye...... ;D ;D ;D
GC 99 Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 8 Tem 2009 #252 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ malesef..
GC 99 Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 8 Tem 2009 #253 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ klarda alıştırma yapıyoruz
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ klarda alıştırma yapıyoruz
GC 99 Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 8 Tem 2009 #254 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ karda
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 8 Tem 2009 #255 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ 2-3 sene sonra alırlar ZJ'lerin yanında yerlerini merak etme...
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ 2-3 sene sonra alırlar ZJ'lerin yanında yerlerini merak etme...
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 8 Tem 2009 #256 Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Mesela....; http://www.metacafe.com/watch/1085696/jeep_grand_cherokee_wj_off_road/
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Mesela....; http://www.metacafe.com/watch/1085696/jeep_grand_cherokee_wj_off_road/